Pošlji povpraševanje

Adaptirano mleko Novalac - najboljši nadomestek za materino mleko


adaptirano mleko NovalacČe ne veste, katero adaptirano mleko izbrati za vašega dojenčka, potem je adaptirano mleko Novalac najboljša rešitev za vas. Podjetje Tosama je podjetje z več kot devetdesetletno proizvodno tradicijo. Poleg različnih povojev, obližev in podobno imamo bogat asortima izdelkov za dojenčke in mamice. Ker je hrana za dojenčke življenjskega pomena, imamo za vas le najboljše adaptirano mleko Novalac. Adaptirano mleko Novalac ima podobno sestavo kot materino mleko. Bogato je z beljakovinami, maščobami, aminokislinami, ogljikovimi hidrati, minerali in vitamini, ki jih vaš dojenček potrebuje za zdrav razvoj. Na voljo se različna adaptirana mleka Novalac, ki so namenjena dojenčkom različnih starostnih obdobij. Katero adaptirano mleko boste izbrali za vašega dojenčka, pa je odvisno tudi od tega, ali potrebujete adaptirano mleko proti krčem ali takšno, ki je primerno za dojenčke, ki so občutljivi na beljakovine kravjega mleka. Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran in si ogledate izbiro adaptiranih mlek ter naročite adaptirano mleko, ki bo ustrezalo vašemu dojenčku.

PREVERITE TUDI OTROŠKE BANJICE


Adaptirano mlekoAlergija na kravje mleko - adaptirano mleko Novalac Allernova omili težave alergije


Veliko dojenčkov ima že v najzgodnejši dobi lažje težave, ki se kažejo v obliki krčev, driske, zaprtja, neutolažljivega joka, polivanja, ki so povezane z alergijo na beljakovine kravjega mleka. Prav zato smo v našo ponudbo adaptiranega mleka vključili tudi adaptirano mleko Novalac Allernova, ki ga lahko uživajo tudi dojenčki in otroci z laktozno intoleranco, saj ne vsebuje laktoze. Gre za adaptirano mleko za posebne zdravstvene namene za tiste dojenčke in otroke, ki so preobčutljivi na beljakovine kravjega mleka. Adaptiranemu mleku je dodan koruzni škrob. Adaptirano mleko Novalac Allernova hkrati rešuje dve težavi: lajša simptome alergije na beljakovine kravjega mleka ter zmanjšuje polivanje.

VEČ INFORMACIJ O DUDAH


Adaptirano mleko proti krčem - zmanjšana vsebnost laktoze


V naši ponudbi pa boste našli tudi adaptirano mleko proti krčem z zmanjšano vsebnostjo laktoze. Vsebuje vse potrebne snovi za dojenčkov razvoj in rast. Adaptirano mleko proti krčem bo omililo oziroma rešilo težave vašega dojenčka, obenem pa ga bo nasitilo. Več na spletni strani: http://www.tosama.si/.