Pošlji povpraševanje

Tamponi za kopanje v nosečnosti - enostavna uporaba menstrualnega tampona

Tamponi za kopanje v nosečnosti so varni in enostavni za uporabo. V Tosami izdelamo letno več kot 750 milijonov tamponov in smo drugi največji proizvajalec tamponov v Evropi. Izdelujemo digitalne oziroma klasične tampone ter aplikatorske menstrualne tampone. Naši tamponi ali vložki, so narejeni iz kakovostnih materialov, prevladujeta pa bombaž in organski bombaž. Najvišji standardu kakovosti in varnosti naših uporabnic sta za nas vedno na prvem mestu. Prav zaradi tega so materiali in izdelki še posebno natančno spremljani in preverjani v lastnem laboratoriju kakovosti, redno pa jih testiramo tudi pri drugih pomembnejših institucijah. Naš prodajni program tamponov ali vložkov je pester, v njem boste našli tudi kakovostne tampone za kopanje v nosečnosti. Kopanje v morju ali bazenu je lahko tudi za nosečnice sedaj brezskrbno. Z našimi tamponi je strah pred okužbami in vnetji popolnoma odveč.

Tamponi - uporaba menstrualnega tampona v nosečnosti

Mnogo nosečnic rado tudi med nosečnostjo plava v morju ali bazenu, vendar je zelo pomembno, da se tudi pri plavanju ustrezno zaščitijo. Z našimi tamponi za kopanje v nosečnosti greste lahko v vodo brez vsakršne skrbi pred okužbo. Plavanje velja za eno najboljših vrst rekreacije in tudi v nosečnosti je zelo priporočljiva, saj pomaga pri vzdrževanju kondicije in pripomore k boljšemu počutju. Plavanje v morju ali bazenu razbremeni sklepe in mišice prsnega koša in hrbta ter nosečnici omogoča, da je klub vse večji teži fizično aktivna vse do poroda. Plavanje prav tako prinaša veliko koristi za plod. Zato se veliko nosečnic odloča za plavanje. Vendar je veliko nosečnic v skrbeh, da bi se okužile z vodo v bazenu ali morju, da bi preko nožnice v telo vstopile bakterije, ki bi lahko ogrozile plod. Odlična zaščita za to so tamponi za kopanje v nosečnosti. Uporaba je enostavna in varna. Priporočamo, da nosečnica vedno pri plavanju nožnico zaščiti s tamponom za kopanje v nosečnosti. Menstrualni tamponi iz naše ponudbe so narejeni iz naravnega materiala bombaža, so udobni in varni za uporabo. V Tosami smo poskrbeli, da bodo odslej tudi nosečnice lahko brezskrbno plavale. Tamponi iz bombaža ponujajo ustrezno in zadostno varnost, uporaba pa je med nosečnicami zelo priljubljena.

tamponi za kopanje v nosečnostitamponi uporaba

Uporaba tamponov za kopanje v nosečnosti je varna

V naši ponudbi lahko najdete kakovostne in naravne tampone Jasmin sport aqua. Na videz so to običajni menstrualni tamponi, ki pa so s pomočjo znanja in izkušenj Tosaminih strokovnjakov dobili novo namembnost - zaščito nožnice pred vstopom vode. Razvili in patentirali smo funkcijo aqua block oziroma medicinsko hidrofobno zaporo, ki preprečuje, da bi voda od zunaj prepojila tampon. Ženska je lahko odsedaj brez skrbi, da voda med plavanjem prodrla v nožnice in jo okužila. Tamponi za kopanje v nosečnosti s to posebno zaporo lahko to preprečijo. Uporaba bombažnih tamponov je popolnoma varna in udobna.

Tamponi Jasmin aqua sport

Gre za prve tampone z dvojno funkcijo - vpijajo menstrualno kri in ščitijo nožnico pred vstopom vode. Za plavanje jih ženske uporabljajo takrat, ko imajo menstruacijo, in tudi takrat, ko je nimajo - tudi med nosečnostjo. Toda v primerih, ko si tampon vstavijo, menstruacije pa nimajo, morajo biti zelo skrbne: tampon je potrebno takoj po plavanju odstraniti, da ne bo po nepotrebnem izsuševal nožnice.

Tamponi ali vložki - katere pa vi uporabljate?

V naši ponudbi lahko najdete samo najboljše tampone ali vložke, ki so izdelani iz 100 % naravnega bombaža, ki omogoča, da koža intimnih delov diha, ne izgublja vlage, naravna kislost vaginalne sluznice pa ni motena. Tamponi ali vložki iz Tosame so popolnoma naravni. Njihova celotna zgornja plast je narejena iz 100 % bombaža, naravno pa je tudi njihovo jedro, saj je iz vpojne celuloze, ki ji je dodansuper absorbent. Spodnja plast vložka ima tekočinsko zaporo, posebno folijo, ki prav tako prepušča zrak. Seveda pa so vložki brez umetnih parfumov, barvil, bombaž pa ni beljen s klorom. Več nahttps://www.tosama.si/