Pošlji povpraševanje

Kozmetični salon EvaKozmetični salon Eva vam nudi pester izbor storitev za lepši videz, dragocene sproščujoče trenutke, lepo zunanjost in vsekakor dobro počutje.

Kozmetični salon Eva je v lasti medicinske sestre in kozmetičarke Anite Stare. V salonu se vsaki stranki posvetimo individualno.

Naročila za kozmetični salon Kranj in kozmetični salon Ljubljana sprejemamo na telefon in se nato dogovorimo za ustrezno uro storitve.

Najprej naredimo strokovni pregled in se na podlagi rezultatov odločimo za program negovalnih postopkov. Ljudje smo si različni, saj imamo različen tip kože, želje, okuse... Kozmetični salon Eva omogoča individualen pregled in s tem razrešitve težav, zato je osebni pristop bistvenega pomena pri uspešnem zaključku terapij .

Če tudi vas obdajata stres in napetost, povrh vsega pa imate utrujene noge in suho kožo je skrajni čas, da obiščite kozmetični salon Eva na dveh lokacijah. Na voljo sta vam kozmetični studio Kranj in kozmetični salon Ljubljana. Pri obeh vaše telo postane naša skrb. Poskrbimo tudi za odvečno težo in nezaželeno pomarančasto kožo.

Kozmetični salon Eva obsega naslednje storitve:

  • Nega obraza
  • Oblikovanje telesa
  • Depilacija
  • Manikura
  • Pedikura
  • Masaža
  • IPL

KOZMETIČNI SALON IN KOZMETIČNI STUDIO KRANJ

Osnovni namen, ki ga ima kozmetični salon Kranj je, da strankam pomaga, jih osrečuje, neguje telo, ozavešča in prebuja lepoto v sebi in na sebi.
Poskrbite za kožo na vašem obrazu s prvovrstno nego , ki jo ponuja kozmetični sudio Kranj. Za vaš obraz bomo poskrbeli z naslednjimi storitvami: Klasična nega obraza, Hydra nega obraza, Sensitive nega obraza, Purifying nega obraza, Klasična nega s peel off masko in mnogo več.
Kozmetični salon Kranj poskrbi tudi za vaše dobro počutje z masažami kot so klasična masaža, antistres masaža in ročna limfna drenaža (po dr. Voddru - tudi po lepotnih operacijah in liposukciji ).

Kozmetični studio Kranj poskrbi tudi za zdrav videz vaših nohtov in sicer z pedikuro in manikuro.
V sklopu nege telesa vam nudimo depilacije kot so depilacija bikini, depilacija hrbta, depilacija pazduh idr. Nova v ponudbi za kozmetični studio Kranj je dolgotrajna depilacija z uporabo metode IPL, ki omogoča 70% - 90% učinkovito redukcijo dlak.
Kozmetični salon Kranj pa ponuja tudi anticelulitni paket z večimi različnimi terapijami.

KOZMETIČNI SALON LJUBLJANA - ŠIŠKA

Če si želite oblikovati vaše telo in poskrbeti za vitkejšo linijo vam je na voljo kozmetični salon Ljubljana.
V sklopu nege telesa vam nudimo različne tipe depilacij. Pri depilaciji lahko depiliramo noge, bikini, roke, pazduhe, brčice ter moški hrbet in prsa.
Kozmetični salon Ljubljana poskrbi tudi za manikuro in pedikuro. Nudimo vam še nego obraza, pri kateri uporabljamo kakovostne preparate predvsem dr. Grandel, dr. Temt in Casmara. Z novo IPL tehnologijo pa vam odstranimo kapilare na obrazu, poraščenost idr.

Nega telesa
Masaža IPL


Masaža izboljšuje delovanje krvnega in limfnega obtoka, pozitivno vpliva na splošno psihofizično stanje, je odličen pripomoček pri hujšanju in odpravi celulita, odpravlja stres in napetost mišic, mišicam povrne moč (sklepi postanejo bolj gibljivi) ter izboljšuje izmenjavo prehrambenih snovi in kisika v celicah.

Kozmetični salon Eva, povezava do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje