Pošlji povpraševanje

adaptirano mleko proti krčemKatero adaptirano mleko je najboljše za vašega otroka?

Izbira adaptiranega mleka je nekoliko odvisno tudi od otroka in njegovih potreb, vsekakor pa je odgovor na vprašanje, katero adaptirano mleko je najboljše, v prvi vrsti povezan s kvaliteto - za vašega malčka je bistveno izbrati kakovosten in naraven izdelek, glede na njegove potrebe pa izberite tudi adaptirano mleko proti krčem, adaptirano mleko za zaprtje ali adaptirano mleko za alergike (adaptirano mleko brez kravjega mleka). V Tosami najdete vse našteto, pomagali pa vam bomo izbrati izdelke, ki jih priporočajo tudi pediatri.

VEČ O PRIPOMOČKIH ZA DOJENČKE

Kaj pomeni najboljše adaptirano mleko?

Katero adaptirano mleko je torej najboljše za vašega otroka? Najboljše je gotovo tisto, ki:

  • vsebuje le sveže sestavine, ki prihajajo iz gensko nespremenjenih virov,
  • sestavine so le iz najboljših mlekarn, ki lahko zagotovijo pregled nad krmljenjem goveda,
  • ne vsebuje škodljivih snovi in onesnaževalcev,
  • vsa mleka (začetno mleko, nadaljevalno mleko, adaptirano mleko proti krčem idr.) so narejena v skladu z vsemi mednarodnimi standardi in predpisi za živila,
  • zagotavljajo 100-odstottno kakovost v celotnem procesu pridelave.

Adaptirano mleko proti krčem in drugi izdelki

Ni enoznačnega odgovora na vprašanje, katero adaptirano mleko je najboljše, saj prav vsi dojenčki nimajo enakih potreb, zato lahko v Tosami izberete tisti dodatek, ki ga vaš otrok potrebuje. Izbirate lahko med adaptiranim mlekom proti krčem, adaptiranim mlekom za dojenčke z zaprtjem, adaptiranim mlekom za dojenčke s polivanjem, adaptiranim mlekom za otroke različnih starosti (od 1-3 mesecev, od 3-6 mesecev, za otoke, starejše od 6 mesecev in za otroke od 1-3 leta starosti) ter adaptiranim mlekom za alergike (adaptirano mleko brez kravjega mleka je namenjeno dojenčkom, ki so preobčutljivi na mlečne sestavine.

katero adaptirano mleko je najboljše

Med pogosteje kupljenimi je adaptirano mleko proti krčem, ki jo otroku ponudimo, če ga mučijo koliki. Primerno je za dojenčke od rojstva naprej, adaptirano mleko proti krčem pa učinkuje tako, da vsebuje prilagojeno količino laktoze ter tako onemogoča nastajanje prevelike količine plinov v črevesju.

Če še zmeraj ne veste, katero adaptirano mleko je najboljše za vašega otroka, se lahko posvetujete tudi s strokovnjaki v Tosami! Več nahttp://www.tosama.si/