Pošlji povpraševanje

V Tosamini spletni trgovini so na voljo dude za vse otroke

Dude so nepogrešljiv del opreme novorojenčka, ki ga spremljajo še nekaj let po rojstvu. Tosama je proizvajalec higienske in zdravstvene opreme, ki ga v Sloveniji poznajo pravzaprav vsi. Že stoletje smo tudi sinonim za nego in skrb dojenčkov in otrok. V ta del našega asortimaja sodijo tudi dude. V spletni trgovini in na naših prodajnih mestih najdete različne modele kakovostnih in trajnih artiklov za vašega otroka. Izbirate lahko med različnimi barvami, velikostmi in okraski, saj bo v našem razponu dud vsak otrok našel nekaj zase. Naše dude so tudi izjemno trajne, kar je zelo pomembno.dude za novorojenčke

Naj vas prepričajo naše kakovostne dude za novorojenčke

Z razvojnega vidika otrok so zlasti pomembne dude za novorojenčke. Poskrbite, da bo imel vaš otrok na voljo kakovostne in ergonomske dude, ki jih najdete pri Tosami. Ponujamo izdelke tako priznanih proizvajalcev, kot sta Difrax in Curaprox, ki s svojimi izkušnjami in tradicijo staršem po vsem svetu jamčita skrb za njihove otroke. Njihove dude za novorojenčke prinašajo udobje in varnost tisočim  dojenčkov in majhnih otrok. So odlični pripomočki, ki jih dojenčki lahko sesajo in jim pomagajo, da jih pomirijo in sprostijo, ko jokajo, so nemirni ali imajo bolečine. Priporočljivo je, da počakate, da je vaš otrok star vsaj mesec dni, preden začnete uporabljati dudo. Strokovnjaki pravzaprav priporočajo, da je bolje pred uporabo dude počakati šest do osem tednov starosti otroka. S tem se novorojenčkom omogoči dojenje, ki je najbolj tesen stik z materjo. Gotovo si vsak starš želi, da bi bilo njegovemu otroku čim bolj udobno in prijetno. To si lahko zagotovite z izborom priznanih izdelkov v Tosaminem naboru.


Jok vašega otroka zanesljivo ustavi tolažilna duda

Tolažilna duda je po mnenju mnogih staršev ena najboljših iznajdb sodobnega sveta. Nekateri starši so prepričani, da uporaba dude deluje podobno kot naravno pomirjevalo za dojenčka. Ker je duda velikokrat oblikovana kot imitacija materine bradavice, je tudi sesanje na nek način otroku že znano in pomirjujoče obnašanje. Če pustite, da vaš dojenček sesa dudo, lahko na ta način materi omogočite počitek od dojenja, otroku pa zagotovite pomirjenost in sprostitev.  Pri sesanju se dojenček namreč umiri ter tudi materi omogoči, da se nekoliko spočije.

Duda za dojenčke

Da dude ne bi izgubili, poskrbi priponka za dudo

Priponka za dudo poskrbi, da se duda ne izgubi. Ker so dude tako majhne in jih tako otroci kakor starši pogosto premikajo in puščajo na različnih krajih, se priporoča njihova pritrditev s tem priročnim artiklom. Tako ste vedno lahko prepričani, da ne boste ostali brez dude. Ker je to verjetno  najhitrejša tehnika pomirjanja dojenčka in utišanje vsakega joka, bo takšno priponko gotovo znal ceniti vsak utrujen starš. Duda namreč pomaga umiriti jok, ki ga kakšne druge metode tolaženja, na primer menjava plenice ali hranjenje, ne morejo. Velikokrat nas joka odreši zlasti na javnih krajih. Udobno gibanje sesanja lahko na otroka deluje podobno kot protibolečinsko sredstvo. To je uporabno, kadar pride do lažjih poškodb, na primer trna v prstku otroka.

Preverite še našo ponudbo grizal za dojenčke

Izbirajte med različnimi dudami za dojenčke v naši spletni trgovini

V Tosamini spletni trgovini najdete različne modele dud za dojenčke več proizvajalcev. Vse dude so narejene iz silikonskega ali gumijastega dela za sesanje, ki je pritrjen na plastično podlago. To pomaga preprečiti, da bi dojenček izdelek pogoltnil ter bi prišlo do nesreče. Pogosto so naše dude tudi opremljene z ročajem, ki ima tako dekorativno kakor uporabno funkcijo. Vse modele in različne izvedbe najdete v naši spletni trgovini. Vabimo vas tudi, da obiščete eno od naših prodajnih mest in se na lastne oči prepričate o pestrosti možnosti, ki so na razpolago vam in vašim najdražjim. Tosama tudi v modernem in hitrem vsakdanjiku spletnih nakupov zagotavlja samo najboljšo nego vam in vaši družini.