Pošlji povpraševanje

Priponka za dudo - izbira priponke in najboljše dude za novorojenčka


Priponka za dudoPriponka za dudo nam omogoča pritrditev na otrokova oblačila, zaradi česar je možnost, da bi duda padla na tla in se umazala ali morda celo izgubila, zares minimalna. Pri izbiri priponke za dudo smo pozorni na to, da izberemo takšno priponko, ki jo je mogoče enostavno pritrditi na otrokova oblačila, je prijazna do oblačil in po odstranitvi ne pušča sledov na njih in da je enostavna za čiščenje.

Veliko pozornost pa moramo nameniti tudi izbiri najboljše dude za novorojenčka, saj je danes na tržišču na voljo veliko število dud, ki so izdelane iz različnih materialov, izbiramo pa lahko med različnimi oblikami in barvami. Dude zadovoljijo otrokovo potrebo po sesanju, zaradi česar otroka sproščajo in pomirjajo. Bogato izbiro priponk za dudo in otroških dud boste našli tudi v ponudbi podjetja Tosama.

VEČ O PREVIJALNIH BLAZINAH


Najboljša duda za novorojenčka - kaj je potrebno upoštevati pri nakupu?


Najboljša duda za novorojenčka je tista, ki je namenjena novorojenčku. Običajno jo uvrstimo v starostni razred od 0 do 6 mesecev. Izberemo ortodontsko dudo, ki novorojenčku omogoča normalen razvoj ustne votline. Najboljša duda za novorojenčka naj bo izdelana iz silikona, prav tako pa naj bo brez okusa in vonja. V podjetju Tosama boste zagotovo našli primerno dudo za vašega malčka, ki jo lahko uskladite z izbiro primerne priponke za dudo.

ČAJI, SOKOVI IN VODE


najboljša duda za novorojenčkaPriponka za dudo - kaj je potrebno upoštevati pri njeni izbiri?


Priponka za dudo je prav tako na voljo v različnih barvah, ki jih lahko prilagodimo spolu našega malčka ali pa preprosto izberemo katero izmed nevtralnih barv. Pri nakupu smo pozorni, da določena vrste priponke za dudo ustreza tudi izbrani dudi. Prav tako se prepričamo, da izdelek ni poškodovan in je primeren za takojšnjo uporabo. Če se sprašujete, katero priponko in dudo za novorojenčka izbrati, nas obiščite v podjetju Tosama. Z veseljem vam bomo svetovali. Preberite več o otroških brisačah s kapuco: https://www.vsi.si/tosama/tosama/otroska-brisaca-s-kapuco.