Obliži za žulje na prstih in vodotesni obliži za rane za hitro celjenje

Obliži za žulje učinkovito ščitijo vašo kožo na prizadetem mestu in prekrivajo žulje. Prav tako pa naši obliži za žulje zanesljivo vpijajo izločke iz žulja oziroma rane in pripomorejo k pospešenem procesu zdravljenja. Ne le, da so obliži za prste mehki in zračni, popolnoma se bodo prilegali vaši koži, zato so izredno udobni. S pomočjo obliža za žulj bo vaša koža zaščitena pred umazanijo. V podjetju Tosama se ves čas trudimo slediti povpraševanju in zahtevam trga, zato svojo proizvodnjo in izdelke neprestano dopolnjujemo in prilagajamo željam in potrebam naših kupcev. Zato smo tudi spremenili oziroma posodobili našo ponudbo obližev. Dve obstoječi blagovni znamki (Vivacare in Vivaplast) smo združili v eno - VIVACARE.


Obliži za žulje VivaplastVivacare - ponudba udobnih obližev za rane


Vizualno prenovljena znamka sedaj prinaša dopolnjeno, pregledno ponudbo obližev za čisto vse drobne nezgode sodobne družine. Prepoznavna embalaža in z novimi izdelki razširjena ponudba predstavljata zaključeno celoto. V ponudbi obližev Vivacare boste našli veliko različnih izdelkov, od obližev za prste oziroma žulje in obližev za rane, pa vse do vodotesnih obližev, ki omogočajo hitro celjenje.


Obliži za žulje Vivacare foot obliži


Med najbolj prodajanimi izdelki oziroma obliži so zagotovo obliži za žulje Vivacare foot obliži. Gre za sterilne obliže za oskrbo žuljev z ALU blazinico. V setu obližev za prste oziroma žulje se nahajajo obliži dveh dimenzij, ki so dovolj veliki za oskrbo večjih in manjših žuljev. Obliži imajo ALU vpojne blazinice, ki se z žulji ne bodo sprijele. Obliži bodo že nastale žulje dobro zaščitili in preprečili nastanek novih. V setu se nahaja: obliž 25 x 72 cm (10 kosov) in obliž 50 x 76 cm (10 kosov). Za oskrbo žuljev lahko izberete tudi univerzalne Vivacare sterilne obliže, ki so primerni tudi za oskrbo manjših ran na specifičnih mestih (obliž za prste, obliž za žulj, obliž za ureznino pri britju itd.). Univerzalni obliž za rane je opremljen z vpojno blazinico. Obliži odbijajo vodo in umazanijo ter so prijazni do kože.

Vodotesni obliži z vpojno blazinico


Če iščete kakovostne in zanesljive obliže, ki ne prepuščajo vode, izberite Vivacare Aqua sterilne obliže. Gre za vpojen in vodotesen obliž, ki je primeren za oskrbo manjših ran. Obliži za rane, ki so vodotesni, so izdelani iz nepropustnega-poliuretanskega-prozornega filma, ki omogoča dihanje kože in je nepropusten za vodo. Primerni so za uporabo pri tuširanju in kopanju. Za tiste s še bolj občutljivo kožo pa priporočamo Vivacare sensitive obliže, ki so sterilni, nežni in prožni. Opremljeni so z vpojno blazinico, ki poskrbi za dobro zaščito rane. Ti nežni, sterilni in hipoalergeni obliži za rane in žulje so primerni za oskrbo manjših površinskih ran na občutljivi koži. Nosilna vlaknovina je prilagodljiva in prepušča zrak. Obliže je mogoče odstraniti brez bolečin. V praktični PVC škatlici so obliži dodatno zaščiteni pred vplivi okolja. Primerni so za uporabo doma in na poti. Našo ponudbo vodotesnih obližev, ki omogočajo hitro celjenje ran, si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer lahko v spletni trgovini v le nekaj korakih uspešno opravite svoj nakup.

Obliži za rane, ki so učinkoviti pri hitrem celjenju


Obliži za rane TosamaZagotovo se vsi strinjamo, da v nobeni domači lekarni ne smejo manjkati obliži za žulje oziroma obliži za rane. Če potrebujete zanesljive in udobne obliže, izberite linijo Vivacare. V našem prodajnem programu boste našli tudi Vivacare obliže Active. To je set sterilnih obližev za oskrbo žuljev in površinskih ran s hidrokoloidno blazinico. Hidrokoloid v rani ustvari vlažno okolje in s tem pospešuje njeno celjenje ter blaži bolečino. Obliži ščitijo rano pred vodo in mikroorganizmi, hkrati pa ji omogočajo dihanje. Obližev ne uporabljajte na okuženih ranah. To je odličen vodotesen obliž, ki je mehak, zračen in omogoča udobno nošenje. Na rani ga lahko pustite tudi do tri dni.

Več o dudah za dojenčke:https://www.vsi.si/tosama/duda-za-dojencka

PRVA POMOČ PRI OPEKLINAH

OSKRBA RANE IN OPEKLIN