Pošlji povpraševanje

Katero adaptirano mleko je najboljše? Izbira adaptiranih mlek za alergike proti krčem


Adaptirano mleko za alergike brez kravjega mlekaKatero adaptirano mleko je najboljše, se verjetno sprašuje veliko novopečenih staršev. Izbira adaptiranega mleka je v veliki meri odvisna od otroka in njegovih potreb, najbolj pomembno pa je, da izberete kvalitetno adaptirano mleko. V naši ponudbi boste našli kvalitetno adaptirano mleko Novalac. Ponujamo vam različne vrste adaptiranega mleka, med katerimi je tudi takšno, ki je primerno za alergike in ne vsebuje kravjega mleka, ki pomaga proti dojenčkovim krčem in ne zapira. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani in se sami odločite, katero adaptirano mleko je najboljše za vašega dojenčka.


Adaptirano mleko za alergike - za dojenčke, ki so občutljivi na kravje mleko


Katero adaptirano mleko je najboljše, če je vaš dojenček občutljiv na beljakovine kravjega mleka? Težave, ki so povezane z alergijo na omenjene beljakovine, lajša adaptirano mleko za alergike Novalac Allernova. Gre za adaptirano mleko, ki je zasnovano za posebne zdravstvene namene za dietetsko uravnavanje prehrane dojenčkov, ki so alergiki. Adaptirano mleko lahko torej uživajo dojenčki z laktozno intoleranco in se lahko uporablja kot edina hrana do 6. meseca starosti. Ni se vam več potrebno spraševati, katero adaptirano mleko izbrati za vašega dojenčka, če ima težave z laktozo. Izberite najboljše adaptirano mleko za alergike brez kravjega mleka.


Katero adaptirano mleko je najboljše izbratiAdaptirano mleko proti krčem - zanesljiva pomoč pri težavah s krči


Ima vaš dojenček težave s krči in ne veste, kako bi mu pomagali? Mogoče potrebuje le primerno adaptirano mleko. V naši ponudbi boste našli tudi adaptirano mleko proti krčem, ki ne zapira. Katero adaptirano mleko je najboljše proti krčem? Novoalac AC, saj zmanjšuje pogostost in trajanje dojenčkovega joka zaradi kolik. Adaptirano mleko proti krčem je edino mleko, ki je prilagojeno za dojenčke s pogostimi krči, z zmanjšano vsebnostjo laktoze, ki je prilagojena presnovni zmožnosti tankega črevesa in zato preprečuje nastanek plinov in vetrov ter ne zapira.

Adaptivno mleko Novalac:https://www.vsi.si/tosama

OBLAČILA ZA DOJENČKE

OTROK IN MAMA