Pošlji povpraševanje

oblačila za novorojenčke iz porodnišniceOblačila za novorojenčke za odhod iz porodnišnice


Oblačila za novorojenčke, ki jih novorojenček rabi za odhod iz porodnišnice lahko izberete iz naše široke ponudbe. Za odhod iz porodnišnice nudimo bodije, žabice in hlačke, majčke in jopice, pajace, nogavičke, copatke in kapice. Skratka vse kar rabite oblačila za vašega novorojenčka za odhod iz porodnišnice. Otroška oblačila za novorojenčke so izdelana iz kvalitetnega materiala, običajno je to bombaž. Dojenčkova koža je občutljiva zato je potrebno skrbno izbrati oblačila, ki bodo prišla v stik s kožo. Za odhod iz porodnišnice rabi novorojenček čista oblačila, ki so udobna in primerna letnemu času. Odhod iz porodnišnice je otrokova prva sprememba okolja, zato je potrebno poskrbeti, da je otrok dobro zaščiten pred toploto ali mrazom. V našem prodajnem programu imamo kvalitetna, udobna in cenovno dostopna otroška oblačila za novorojenčke za odhod iz porodnišnice. Odhod iz porodnišnice je poseben dogodek, ki ga starši dobro načrtujejo.


Otroška oblačila za novorojenčke pri odhodu iz porodnišnice


Otroška oblačila za novorojenčke iz porodnišnice izbiramo glede na letni čas. Pozimi rabimo za odhod iz porodnišnice za novorojenčka veliko več oblačil kot poleti. Zimska otroška oblačila za odhod iz porodnišnice so iz debelejših, toplejših materialov, poletna so iz tanjših in zračnih. Določena otroška oblačila kot so bodiji, žabice, nogavičke in kapice, so pri odhodu iz porodnišnice v uporabi v vseh letnih časih. V hladnejših mesecih se uporabljajo kot spodnje perilo, v toplejših mesecih pa jih novorojenčki nosijo kot vrhnja oblačila. Odhod iz porodnišnice je začetek novega družinskega življenja.


Oblačila za novorojenčkePoletna oblačila za novorojenčke za odhod iz porodnišnice


Poletna oblačila za novorojenčke so narejena iz tanjših materialov, ki so zračni in ne povzročajo potenja. Še vedno pa mora biti koža novorojenčkov ustrezno zaščitena pred močnimi sončnimi žarki sploh pri odhodu iz porodnišnice. Material, ki se uporablja za poletna otroška oblačila je tanek bombaž. Običajno so poletna oblačila za novorojenčke bodiji s kratkimi in dolgimi rokavi ter žabice. Ponoči za spanje pride prav tudi v poletnih mesecih kakšen pajacek. V naši ponudbi imamo tudi spalne vreče in razne odeje za novorojenčke. Preberite več na naši spletni strani: http://www.tosama.si/165_Dojencek-in-mamica/oblacila-in-dodatki/spalne-vrece

PREBERITE SI VEČ O OTROŠKI BANJICI