Pošlji povpraševanje

Sredstvo proti komarjem: naravni repelent - zapestnica za otroke za zaščito


Sredstvo proti komarjem, ki zagotovo učinkuje? Se vam zdi neverjetno? Mi vam lahko dokažemo nasprotno. V ponudbi podjetja Tosama boste našli različne naravne repelente proti komarjem, ki nudijo zanesljivo zaščito pred temi nadležnimi žuželkami. Med drugim so vam na voljo tudi zapestnice proti komarjem za otoke in odrasle, različna naravna sredstva, kot so spreji, kreme in podobno. Oglejte si našo ponudbo na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi dodatne informacije o sredstvih proti komarjem, vključno s sestavinami, navodili za uporabo in ceno. V naši spletni trgovini lahko svoj nakup opravite hitro in preprosto, v le nekaj korakih. Mi pa bomo poskrbeli za hitro dostavo.

Sredstvo proti komarjem Mommy Care


Zapestnica proti komarjem: zaščita proti komarjem za otroke


Če potrebujete kakovostno sredstvo proti komarjem, ki bo zanesljivo zaščitilo vašega otroka, izberite zapestnico proti komarjem za otroke Jungle Formula Slap-it. Zapestnica proti komarjem vsebuje 100 % naravno aktivno snov, ki nudi do 1 meseca učinkovite zaščite pred komarji in ostalimi žuželkami. Namenjena je uporabi pri aktivnostih na prostem in za dnevno uporabo doma pri odraslih in otrocih, starejših od 6 let. Pri nošenju zapestnice ni direktnega kontakta aktivne učinkovine s kožo. Zapestnica je vodoodporna in dermatološko testirana. Uporaba tega sredstva proti komarjem za otoke je enostavna: preprosto vstavite polnilo v zapestnico in ga namestite na obeh koncih. Obročke na zapestnici postavite tako, da bodo pokrili zapestnico in z njo udarite po zapestju. Zapestnica se bo samodejno prilagodila velikosti vašega zapestja. Eno polnilo nudi zaščito do 120 ur. Obe polnili skupaj nudita zaščito do 240 ur. Priporočena uporaba zapestnice za otroke proti komarjem je 8 ur na dan, po 15 dneh pa je potrebno zamenjati polnilo. Po uporabi hranite zapestnico dobro zaprto v originalni, aluminijski embalaži, da se ohrani njena učinkovitost. Pred spanjem snemite zapestnico.


Zapestnica proti komarjem za odrasle


Poleg zapestnice proti komarjem za otroke lahko pri nas dobite tudi zapestnice za odrasle oziroma starejše od 6 let. Zapestnica proti komarjem vsebuje 100 % naravno aktivno snov, ki ponuja učinkovito zaščito pred komarji, pa tudi pred ostalimi žuželkami. Namenjena je predvsem uporabi pri aktivnostih na prostem, kot so kampiranje, pohodništvo, športne aktivnosti, pikniki v naravi, ter za dnevno uporabo doma. Zapestnica je vodoodporna in dermatološko testirana. Zapestnica nudi zaščito do 120 ur. Priporočena uporaba tega sredstva proti komarjem je 4 ure na dan, cel mesec. Po uporabi hranite zapestnico dobro zaprto v originalni, aluminijski embalaži, da se ohrani njena učinkovitost.


Zapestnica proti komarjem novoNaravni repelent proti komarjem, ki učinkuje!


Na trgu je velika ponudba sredstev proti komarjem, ki naj bi zanesljivo učinkovala. Včasih pa se izkaže nasprotno. V naši ponudbi lahko najdete zares učinkovita sredstva proti komarjem. Gre za naravne repelente proti komarjem, ki so narejeni iz naravnih sestavin. Med njimi je tudi Sredstvo proti komarjem iz naravnih olj roll on Mommy Care. Naravni repelent proti komarjem je mešanica čistih naravnih olj (geranija, mandelj, limonska trava, meta), ki so naravni odganjalci komarjev. Mešanica olj v tem naravnem sredstvu proti komarjem neguje in varuje kožo pred izsušitvijo, ne draži dojenčkove kože in ima nežno aromo. V isti liniji izdelkov boste našli tudi Pršilo proti komarjem iz naravnih olj v spreju.


Proti komarjem: naravno v boj s komarji!


Med izredno učinkovitimi sredstvi proti komarjem je tudi Solime, Protego Ecosprey komarji - proti komarjem deluje z aktivnim naravnim zaščitnim delovanjem. Omenjeno sredstvo ne vsebuje sintetičnih insekticidnih snovi, je brez alkohola in konzervansov, z namenom zmanjšanja tveganja za pojav alergij in za zaščito vseh tipov kože, tudi zelo občutljive in otroške kože. Med izredno priljubljenimi sredstvi za zaščito otrok pred komarji je tudi prenosna UZ zaščita. Tiha in ekološka zaščita proti komarjem deluje na osnovi ultrazvočne tehnologije, ki vznemirja komarje brez kakršnihkoli negativnih neželenih učinkov na ljudi.

Oblačila za dojenčke:https://www.vsi.si/tosama/oblacila-za-dojencke

VEČ O KREMI ZA SONČENJE

DEKORATIVNA KOZMETIKA