Pošlji povpraševanje

Mizarstvo kuhinje Tajhmajster, Pohištvo po meri, Kidričevo, Ptuj


Mizarstvo kuhinje

Mizarstvo Tajhmajster ima bogato tradicijo, ki sega že v šestdeseta leta prejšnjega stoletja. Regiji za mizarstvo Ptuj in mizarstvo Kidričevo sta z njimi bogatejši za kakovostnega ponudnika pohištva in vrat. Mizarstvo Tajhmajster ima svoj dom na Štajerskem, vendar so njihovi izdelki doma po vsej Sloveniji in tudi zunaj naših meja.

Njihova proizvodnja obsega 600m2, na katerih nastajajo kakovostne in mojstrsko izdelane kuhinje, zunanja in notranja vrata akcija! in vsa druga notranja oprema prostorov. Pri svojem delu združujejo napredno in tradicionalno: uporabljajo sodobne stroje in nove tehnologije, da čudovito obdelajo enega od človekovih najstarejših sopotnikov - les.

Mizarstvo kuhinje in notranja oprema po meri


Masiva, moderno, klasično, rustikalno? Mizarstvo kuhinje je zanimivo in zahtevno hkrati. Vsakdo ima drugačne želje in potrebe, mizarstvo Tajhmajster pa jih zna uresničevati. Ne glede na to, kaj potrebujete in kakšna je vaša vizija, v vsakem primeru vam nudi Tajhmajster mizarstvo kuhinje, ki vam bodo vzele sapo. Prepustite se njihovim strokovnjakom, ki vam bodo pomagali z nasveti, ki so jih pridobili z dolgoletnimi izkušnjami. Za Tajhmajster mizarstvo Ptuj se ne ustrašijo prav nobenega izziva.

Na njihovi spletni strani si lahko ogledate nekaj primerov za mizarstvo kuhinje, ki so jih izdelali za svoje naročnike in se prepričate o njihovih sposobnostih. Prav tako so za vas nanizali nekaj osnovnih, a pomembnih nasvetov in informacij, ki vam bodo prav gotovo koristile pri izbiri kuhinje. Med njimi je gotovo eden od najbolj uporabnih ta, da pri odločanju za mizarstvo kuhinje temeljito pretehtate ceno, uporabljene materiale in svoje zahteve ter zahtevate največ za svoj denar. Kuhinja vas spremlja dolgo let in v njej se zadržujete dolgo časa, zato mora biti po vašem okusu in obenem kakovostna.


Mizarstvo - lesena notranja vrata in varnostna vrata, akcije!


Kuhinje pa niso edino pohištvo, ki ga nudi Tajhmajster mizarstvo - vrata (akcija poteka prav zdaj) so eden od izdelkov, po katerem so najbolj znani. Izdelujejo lesena vrata, ki pa jih kombinirajo tudi s steklom. Njihova posebnost so lesena varnostna vrata, kjer nudijo posebno ugodno ponudbo. Poiščite na njihovi spletni strani mizarstvo vrata akcija in si oglejte, kaj so pripravili za vas.

Mizarstvo Tajhmajster (mizarstvo Kidričevo, mizarstvo Ptuj) vam nudi storitve:


Mizarstvo Tajhmajster Ptuj, pohištvo kuhinje, povezave do naše spletne strani

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje