Pošlji povpraševanje

Irner d.o.o. tesarstvo in krovstvo 

Podjetje Irner d.o.o. s sedežem v mestu Ljubno ob Savinji v Savinjski regiji je specializirano za krovstvo in tesarstvo. Pri delu poskrbijo za visoko kakovost uporabljenih materialov in strokovnost, pri čemer se kader nenehno izpopolnjuje. Delo na višini je varovano z zidarskimi ali varovalnimi odri. Delo na višini pa opravljajo tudi s pomočjo dvižne košare in težke mehanizacije.


Tesarstvo

Tesarstvo spada pod osnovno dejavnost podjetja, pri čemer prekrivanje streh predstavlja najpomembnejšo dejavnost. Tesarstvo je vezano tudi na menjavanje dotrajanih konstrukcijskih elementov in spreminjanje obstoječe lesene konstrukcije. Na voljo je tudi izdelava lesenih fasad. Uporaba 3D programa omogoča, da so lesene konstrukcije do potankosti izrisane po potrebah in željah naročnika.


Impregnacija lesa

Globinska impregnacija lesa zaščiti lesene konstrukcije, ki so poškodovane zaradi različnih škodljivih zunanjih vplivov. Postopek impregnacije lesa v kotih pod pritiskom kemično zaščiti izdelke iz lesa iglavcev. Globinsko zaščitene lesene elemente pa strokovnjaki tudi premažejo z različnimi premazi.


Krovstvo

Krovstvo oziroma pokrivanje in prekrivanje streh stanovanjskih, poslovnih in drugih objektov spada pod osnovno dejavnost podjetja, ki se prepleta s tesarstvom. Krovstvo in tesarstvo v sodelovanju poskrbita za postavljanje ostrešij, deskanje streh, izdelavo zračnega mostu in prezračevalne mrežice, letvanje in polaganje polprepustne folije. Način dela je odvisen od vrste izbrane kritine. Kleparstvo pa poskrbi za estetske in kakovostne strešne zaključke.

krovstvo strehekrovstvo


Toplotne izolacije ter barvanje fasad in napušča

Podjetje vgrajuje toplotno izolacijo na zunanji strani lesene ali katere druge obodne konstrukcije ter na podstrešjih. Nudijo tudi toplotno izolacijo tal. Irner opravlja tudi kakovostno barvanje fasad s poljubnimi barvnimi odtenki in vodo odbojnimi in parapropustnimi premazi, pri čemer poskrbijo tudi za pripravo podlage. Med njihove storitve pri delu na višini spada tudi barvanje strešnega napušča na stičišču poševne strehe in fasade. Barvanje napušča je še posebej pomembno pri izdelavi lesenih fasad, saj premazi optimalno zaščitijo les.


Snegolovi in strelovodi

Strokovnjaki nameščajo točkovne in linijske snegolove, ki se estetsko ujemajo z barvo strehe, že ob prekrivanju strehe ter na stare strešnike. Snegolovi pa so lahko nameščeni že v strešnik. Za zavarovanje žlebov na strehi pa uporabijo ogrevalne zanke, ki jih namestijo v žleb. Podjetje za krovstvo je specializirano tudi za strokovno nameščanje strelovodov, ki ulovijo udar strele in jo preusmerijo v zemljo. Pri tem upoštevajo ustrezno namestitev lovilnega sistema, odvodov in ozemljil.


Montaža strešnih oken

Podjetje pri montaži strešnih oken zagotovi učinkovito toplotno izolacijo z izolacijskim okvirjem, dobro prezračevanje in estetsko notranjo obdelavo okoli oken. V podjetju ponujajo tudi širok izbor različnih vrst zasteklitve in široko paleto senčil.


Gradbeni oder najem

Certificirani fasadni oziroma gradbeni oder je na voljo tudi za najem za izvajanje del na višini. Poleg najema gradbenega odra je na voljo tudi storitev prevoza ter postavljanja in razdiranja odra. V podjetju oddajajo tudi zmogljiv teleskopski viličar z različnimi delovnimi dodatki, ki je primeren za delo na višini z vilicami ter za delo v košari.

višinsko delokošara za delo na višini

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Foto

Pošlji povpraševanje