Masaže v Ljubljani | Onzonthai - tajska masaža v Ljubljani

Tajska masaža Onzonthai

Ste zaradi hitrega tempa življenja postali utrujeni? Vas pestijo zdravstvene težave? Preizkusite masaže v Ljubljani, ki delujejo sprostitveno in zdravilno, saj lajšajo stres in napetost, razstrupljajo telo ter vračajo življenjsko energijo. Najboljša tajska masaža v Ljubljani vam je na voljo v salonu za tajsko masažo Onzonthai, kjer delo opravlja profesionalna tajska maserka z dolgoletnimi izkušnjami. Obiščite naš salon, kjer potekajo vrhunske masaže! Ljubljana - Rudnik, Jurčkova cesta 1.


Masaže v Ljubljani | Tradicionalna tajska masaža v Ljubljani

Ste si zaželeli tradicionalne tajske masaže v Ljubljani? Da, poleg ostalih vam je na voljo tudi ta masaža. Ljubljana je sicer od Tajske oddaljena več tisoč kilometrov, kar pa vsekakor ni razlog, da si ne bi mogli privoščiti čisto prave tradicionalne tajske masaže v Ljubljani. Gre za masažo, kjer izkušena maserka uporablja prste, komolce, kolena in stopala. Omenjena masaža v Ljubljani poskrbi za dober pretok energije po celotnem telesu, saj maserka obdela glavne nevidne energijske linije ali meridiane, po katerih se energija pretaka. Privoščite si profesionalno tajsko masažo v Ljubljani in se napolnite z novimi močmi!

Tajske masaže | Popust

Masaže - Ljubljana | Masaža v Ljubljani za vas in vaše najdražje

Tajska masaža v Ljubljani, ki poteka v salonu Onzonthai, je zaradi dobrih rezultatov med ljudmi izredno priljubljena. Kaj je lepšega od popolne sprostitve po napornem delavniku, ki jo omogočajo vrhunske masaže v Ljubljani. Njihova učinkovitost se ne opazi le pri izčrpanih in napetih ljudeh, saj se dobro obnesejo tudi v primeru določenih zdravstvenih težav, kot so npr. bolečine v hrbtenici, sklepih, pri oteklih nogah, glavobolu ipd. Tajska masaža, ki vam je po ugodnih cenah na voljo v Ljubljani, stimulira krvni obtok in limfo, povečuje fleksibilnost sklepov ter povečuje zmožnost samozdravljenja notranjih organov. Tajska masaža v Ljubljani je zagotovo odlična rešitev za pomiritev vašega telesa in duha, prav tako pa predstavlja tudi izvirno darilo. Odločite se za darilni bon za masažo in presenetite vaše najdražje. Darilni bon vam po želji pošljemo tudi po pošti. Masaže Ljubljana - vrhunske tajske masaže v Ljubljani z izkušeno tajsko maserko.


Masaža - Ljubljana | Na voljo so vam različne masaže v Ljubljani

Nudimo vam različne tajske masaže v Ljubljani, glavnem in največjem mestu v Sloveniji. Izbirate lahko med kar 12 različnimi storitvami, prav tako lahko izbirate tudi med različnim trajanjem masaže:

- Tajska masaža s toplimi zelišči (30, 50, 80 min)
- Tajska masaža z aromatičnimi olji (30, 50, 80 min)
- Tradicionalna tajska masaža (30, 50, 80 min)
- Masaža stopal (20, 30, 50 min)
- Antistresni programi (30, 50 min)
- Prenatal masaža (30, 50 min)
- Čokoladna masaža (30, 50, 80 min)
- Masaža z mangovim maslom (30, 50, 80 min)
- Masaža glave, obraza in vratu (20, 30 min)
- Tajska masaža z aloe vero (30, 50, 80 min)
- Tajska masaža macadamia (30, 50, 80 min)
- Tajska masaža z arganovo kremo (30, 50, 80 min)


Masaža Ljubljana - Rudnik. Najboljša masaža v Ljubljani, ki je ne boste nikoli pozabili.

Onzonthai | Masaže v Ljubljani, masaža v Ljubljani, masaža Ljubljana, masaže Ljubljana - povezave do naše spletne strani:

- Masaže v Ljubljani
- Masaža v Ljubljani
- Masaža Ljubljana
- Masaže Ljubljana

Prikaži več ... Prikaži manj ...
Pokaži vse >
Refleksoterapija
Refleksoterapija

Refleksoterapija je več tisočletij stara masažna tehnika, ki temelji na povezanosti specifičnih... Več >

Pošlji povpraševanje