Pošlji povpraševanje

Tiskarstvo | Potisk majic | Reklamni napisi | Offset tisk | Izdelava štampiljke

Irtis

Tiskarstvo je dejavnost, v katero vlagamo ves naš trud in znanje. Dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da v kar največji meri prepoznamo in izpolnjujemo želje naših strank. Naše storitve so opravljene hitro in kakovostno.
Tiskarstvo zajema široko področje, vanj pa so vključene storitve, kot so:

Del našega podjetja pa je tudi trgovina - papirnica Irtis, ki se nahaja v Zrečah. Trgovina je bogato založena s pisarniškim materialom, šolskimi potrebščinami in darilnim programom priznanih podjetij.

Offset tisk za vse vrste papirja

Tiskarstvo Irtis uporablja offset tisk predvsem za tiskanje večjih količin tiskovin, saj je ravno pri velikih nakladah cenovno bolj ugoden od digitalnega tiska. Offset tisk pa je v prednosti tudi po visoki ločljivosti in veliki hitrosti tiskanja pri vseh formatih, zato lahko tiskamo na širok izbor papirja različnih kakovosti. Za tovrstno tiskanje je sicer ključnega pomena kombinacija vode in barv.


Vse, kar je možno natisniti na papir, lahko natisnemo tudi na majico. Potisk majic je primeren za vse priložnosti - na majico vam natisnemo, kar želite. Pri tem lahko uporabimo majico, ki jo boste prinesli s seboj, lahko pa potisk izvedemo tudi na eno od majic iz naše ponudbe. Tiskarstvo Irtis za potisk majic uporablja različne tehnike tiskanja, vse pa so hitre, enostavne in ugodne.


Izdelava štampiljke in reklamni napisi za boljšo prepoznavnost podjetja

Izdelava štampiljke po vaših željah pri nas traja 24 ur, v nujnih primerih pa vam jo izdelamo v eni sami uri. Ker je štampiljka zaščitni žig organizacije, podjetja ali celo posameznika, je pri njenem naročilu za podjetja nujno predložiti kopijo potrdila o registraciji podjetja.


Tiskarstvo Irtis vam za boljšo prepoznavnost vašega podjetja pomaga s svojevrstnim medijem. Reklamni napisi bodo pomagali pri oglaševanju vaših proizvodov in storitev. Nalepimo jih lahko na steklene izložbe, vrata, stene, reklamne in označevalne tablice ali avtomobile ... Skratka, izbira je pri vseh možnih različicah, ki jih ponujajo reklamni napisi, odvisna od posameznika in njegove domišljije. Nenazadnje pa tudi od zneska, ki ste ga za to pripravljeni nameniti.

Za še več informacij pa ste vabljeni na našo spletno stran.


Irtis, d.o.o - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje