Pošlji povpraševanje

Lepe slike za na steno – abstraktne energijske slike na platnu

Lepe slike za na steno podjetja Sun of Art navdušujejo z različnimi vzorci in barvami. Še posebej pa navdušujejo z energijo, ki jo avtorica energijskih slik – umetnica Urška Lan – preliva na okroglo platno. Okroglo platno je umetnica izbrala z razlogom. Gre namreč za obliko, skozi katero se lahko energija z abstraktnih slik prelije v prostor in v ljudi, ki se v prostoru nahajajo.

Seveda se energija s feng shui slik lahko prelije, če ji to dopustimo. Velikokrat je posameznik že v otroštvu zaznamovan z različnimi mnenji odraslih, ki bolj ali manj vplivajo na podobo posameznika kot otroka in kasneje tudi kot odraslega človeka. Tudi svet nam ves čas razlaga, kako moramo živeti in kako ne. Kaj smemo početi in česar ne. Kaj moramo imeti... vse to lahko posameznika pahne v stanje žalosti, melanholije, celo depresije. Kdaj smo nazadnje zares uživali v sosednjem gozdu ali na travniku? Se zares povezali sami s sabo in s svojo družino? Se zares zagledali v lepo sliko za na steno?

Lepe slike za na steno

Lepe slike za na steno nam pomagajo ponovno najti svoj pravi jaz

Abstraktne slike umetnice Urške Lan nam lahko pomagajo storiti prav to – povezati se s samim seboj in ponovno začutiti tisti svoj pravi »jaz«. Ko se bomo v abstraktno sliko zagledali in ji zares dopustili, da nas prevzame, bomo začutili energijo, ki nas bo preplavila. Lepe slike za na steno prinašajo vibracije, ki vzpodbujajo posameznika, da ustvari pozitivno in srečno okolje ter tako hitreje pride nazaj k lastnemu jazu.

Abstraktne slike - feng shui slike

Avtorica med slikanjem z barvo na energijske slike prenaša pozitivne vibracije

Skrivnost delovanja lepih slik za na steno pa se skriva že v tem, kako avtorica sliko naslika. Ko avtorica s čopičem vleče po platnu in tako nanaša barvo, hkrati ustvarja vibracije, ki delujejo podobno kot homeopatija. Okrog abstraktne slike za na steno se ustvari polje, ki posamezniku, ki se v lepe slike zagleda, pomaga, da odlušči brazgotine svoje preteklosti in najde pot k svojemu prvotnemu jazu, ki ga je morda izgubil že dolgo nazaj.

Lepe slike za na steno Sun of Art so namenjene ljudem, ki si v svojem življenju želijo napredka, spremembe, prehoda na višji nivo funkcioniranja. Energija, ki z abstraktnih slik prihaja namreč posameznika vzpodbudi k razmišljanju. Lepe slike na platnu za na steno Sun of Art lahko pomagajo ljudem, ki so se ali pa se želijo usmeriti v samorealizacijo.

Energijske slike so tudi spodbuda tistim, ki so zašli v slepo ulico, vendar se globoko v sebi zavedajo, kakšno bi moralo biti njihovo življenje, pa zaradi vsakodnevne rutine, življenja, pritiskov, položnic ali materialnih stvari, tega notranjega glasu ne znajo več slišati. S feng shui slikami posameznik enostavneje ojača svoj notranji glas, abstraktne slike na platnu pa človeka podprejo v tem, da ta notranji glas ponovno zasliši, ga razume in v sebi najde svoje notranje bistvo.Energijske slike Sun of art

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Foto & video

Izdelki

Pokaži vse >
Energijske slike
Energijske slike

Lepe slike za na steno lahko v posamezniku vzpodbujajo tudi čustveno stabilnost. In prav tak naslov...

Več
Lepe slike za na steno
Lepe slike za na steno

Lepe slike za na steno Sun of Art se lahko pohvalijo z veliko pozitivne energije, ki jo umetnica Urška...

Več
Abstraktne slike
Abstraktne slike

Lepe slike za na steno Sun of Art so več kot abstraktne slike, ki jih obesimo v dnevno sobo, jedilnico...

Več
Pokaži vse >
Lepe slike
Lepe slike

Lepe slike so dandanes zelo iskane. Naj gre za okras v domači jedilnici, dnevni sobi ali... Več >

Slike na platnu
Slike na platnu

Slike na platnu... večina posameznikov bo v njih videla zgolj okras prostora. Slike za na... Več >

Pošlji povpraševanje