Pošlji povpraševanje

Avtopralnica Horvat s.p.

Avtopralnica | Avtopralnica Horvat s.p.


Avtopralnica Horvat Borut s.p. v Ljubljani

Vabimo vas, da svoj avto pripeljete v našo avtopralnico v Ljubljani na Saveljski cesti. Vsakemu avtomobilu se posebej posvetimo in ga natančno očistimo. Avtopralnica Horvat vam nudi številne storitve, med katerimi lahko izbirate:

  • ročna avtopralnica
  • globinsko čiščenje avtomobila
  • kemično čiščenje avtomobila
  • poliranje avtomobila
  • zaščita avtomobila, zaščita za lak
  • vulkanizerske storitve - menjava gum

Avtopralnica Horvat Boris s.p. v Ljubljani vam nudi ročno pranje avtomobila. Pri svojem delu uporabljamo le profesionalne šampone in ostale pripomočke. Vsi zaposleni so usposobljeni, da z njimi pravilno ravnajo, saj poznajo prave tehnike nanosa in izpiranja. Naša avtopralnica v Ljubljani se ponaša z zelo zadovoljnimi strankami. Njihovi avtomobili se po našem tretmaju svetijo in izgledajo skoraj kot novi.

Avtopralnica Horvat pri svojih storitvah uporablja le take pripomočke, ki dokazano laka na vašem avtu ne poškodujejo.

Vendar pa ni dovolj, da je vaš avto čist le na zunaj. Tudi notranjost je pomembna, saj se v njej zadržujete. Avtopralnica Horvat priporoča, da svoj avto v rednih intervalih pripeljete tudi na globinsko čiščenje (kemično čiščenje), saj se v oblazinjenih delih avtomobila zadržuje umazanija, ki je sami ne morete očistiti. Globinsko (kemično) čiščenje avtomobila je posebej priporočljivo za ljudi z različnimi alergijami, saj določene alegrene s čiščenjem odstranimo ali uničimo.

Vabimo vas, da nas obiščete in se prepričate o kvaliteti naših storitev. Avtopralnica Horvat vam nudi kakovostne storitve. Verjamemo, da se boste zadovoljni vedno znova vračali k nam. Najboljša avtopralnica v Ljubljani!

Avtopralnica Horvat s.p., povezava do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje