Elektro Turnšek d.o.o.

Podjetje Elektro Turnšek | Napredni kabelski opraterji in ugodni ponudniki interneta v Sloveniji


Podjetje Elektro Turnšek smo napredni kabelski operater in ponudnik interneta v Sloveniji. Sledimo vsem najnovejšim tehnološkim standardom s ciljem zadovoljiti potrebam in željam naših naročnikov. Kot kabelski operater se trudimo za visok nivo tehničnih storitev, kvaliteten sprejem in oddajo radijskih in televizijskih (TV) programov, ter hiter prenos podatkov od oz. do uporabnika. Zagotavljamo pestro paleto programov različnih žanrov in jezikovnih področij.

Naše poslovanje temelji predvsem na prenosu zvoka, slike, podatkov in drugih informacij po kabelsko razdelilnem sistemu.

Naročniški paketi Turnšek | Trojček - kabelski internet, Digitalna kabelska televizija in IP telefonija | Ugodno - fiksna mesečna naročnina in časovno neomejen dostop

Ponujamo širokopasovni kabelski internet. Na izbiro so različni naročniški paketi.

Trojček predstavlja izvrstno rešitev za vsako gospodinjstvo. Fiksna mesečna naročnina in neomejen dostop do interneta. Naši naročniški paketi vključujejo:

Vse naprave (internet, IP telefonija, kabelska televizija) so priklopljene na vaš kabelski modem in tako sočasno delujejo preko vaše internetne povezave. Količina prenesenih podatkov in sočasno delovanje vseh naprav ne vpliva na posamezne naprave ali hitrosti prenosov. To pomeni, da lahko istočasno gledate televizijo (na večih TV sprejemnikih), telefonirate ter prenašate podatke preko interneta.

Kabelski internet Turnšek | Hitra, varna in ugodna povezava do interneta

Kabelski dostop do interneta predstavlja hitro, varno in zanesljivo vrsto povezave do interneta z uporabo kabelskega modema preko mrežnega (ethernet) priključka. Fiksna mesečna naročnina in časovno neomejen dostop sta ena od prednosti dostopa do internetapreko kabelskega omrežja.

Naročniški paketi T21, T30, T33, T42, T54, T65 in T75.

Digitalna kabelska televizija Turnšek | Tv programi v najvišji ločljivosti in brezhibnem zvoku | Vodilni kabelski operaterji na našem območju

Digitalna kabelska televizija omogoča najvišjo kakovost slike in zvoka. Bogata programska shema in TV programi kot Hbo, Hbo Comedy, Pink TV, Eurosport in mnogi drugi. Kot kabelski operater se trudimo širiti našo programsko shemo glede na želje in potrebe naših naročnikov. Omogočamo tudi sprejem dodatnih plačljivih programov (PAY TV).
Digitalna kabelska televizijadeluje preko vaše kabelske povezave, kar omogoča priključitev več TV sprejemnikov hkrati in nemoteno sočasno uporabo večih TV sprejemnikov.

Kot kabelski operaterji, v Elektro Turnšek ponujamo tudi analogno kabelsko televizijo. Analogna TV tehnika se odlikuje po enostavni uporabi in preverjeni tehnologiji. Na voljo so slovensko podnaslovljene vsebine in TV programi kot so Eurosport, Hbo Comedy, Pink TV in ostali.

IP telefonija | Kličite do 50% ceneje | Brezplačni klici znotraj omrežja in napredne komunikacijske storitve

Kot vsi napredni ponudniki interneta v Sloveniji, smo se odločili, da ponudimo tudi internetno telefonijo. IP telefonija je naprednejša od klasične analogne telefonije in pa predvsem cenejša. Kličite ceneje doma in v tujino. Klici znotraj omrežja so brezplačni. IP telefonija podjetja ELEKTRO TURNŠEK omogoča vrsto naprednih storitev kot so video klic, spletni nadzor porabe, video konferenca in podobno. Ohranite lahko tudi vašo staro telefonsko številko. Možna pa je tudi sočasna uporaba večih telefonskih številk na enem kabelskem priključku. Ponujamo tudi rešitve za zahtevnejše uporabnike kot so statični IP naslov in pa optične povezave (internet optika). Zato so naši naročniški paketi ugodna in sodobna rešitev za vsako gospodinjstvo ali podjetje.

Ponudba podjetja Elektro Turnšek d.o.o.

O naših storitvah in ponudbi nas dobite na spodaj navedeni telefonski številki in faxu:

vsak delovni dan med 7.00 - 16.00, ob sredah med 7.00 - 18.00 in ob sobotah med 8.00 - 12.00

TEL: 03 42 88 198 / 199
FAX: 03 42 88 124
MAIL: info@turnsek.net

Lahko se naročite oz. preverite ceno naših paketov s pomočjo spletnega naročila, ki se nahaja na naši spletni strani.

Elektro Turnšek d.o.o., povezava do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje