Salon keramike


Razstavno prodajni salon keramike podjetja Pilremag vabi kupce s pestro ponudbo na področju keramike, pohištva in raznovrstne notranje opreme. Naš salon keramike se ponaša z največjo ponudbo na slovenskem tržišču. Salon keramike obsega več kot 2000 izdelkov za notranjo ureditev bivalnih površin. Da je naš salon keramike vedno opremljen s kakovostno in prvovrstno ponudbo produktov, skrbi več kot 150 svetovno priznanih proizvajalcev s področja notranje opreme. Del široke ponudbe si boste lahko ogledali tudi na sedežu našega podjetja, če boste obiskali naš salon keramike, za katerega vsakodnevno skrbijo naši izkušeni notranji oblikovalci. Našo strokovno osebje poskrbi tudi, da so kupci, ki obiščejo salon keramike vedno seznanjeni ne le z obstoječo ponudbo, temveč tudi s prihajajočimi novostmi, trendi in akcijami, ki jih redno pripravljamo za vas.

KAKOVOSTNE KERAMIČNE PLOŠČICE ZA KOPALNICO

Keramične ploščice kopalnice


Salon keramike in keramične ploščiceNotranje keramične ploščice uporabljamo za oblaganje površin, kot so kopalnica, hodnik, terasa, dnevna soba, kuhinja, kletni prostori in garaža. Če velja za kletne prostore in garažo, da izbiramo notranje keramične ploščice, ki so nižjega cenovnega razreda in enostavne za vzdrževanje, slednje zagotovo ne drži, ko je v igri kopalnica. V podjetju Pilremag Grosuplje verjamemo, da je kopalnica tempelj v katerem vsakodnevno očistimo del našega telesa, in zato je še kako pomembno kakšne keramične ploščice za kopalnico izberemo in katere kose pohištva namestimo v prostor. Če si želite, da bi bila vaša kopalnica resnično tempelj, potem se oglasite pri nas, kjer imamo izoblikovano široko ponudbo kopalniške opreme in pohištva ter izberete unikatne talne in stenske keramične ploščice. Da bi vas kopalnica povzdignila vsakič, ko bi vstopili vanjo, obiščite naš salon in nam zaupajte svoje želje, mi pa vam bomo pripravili natančen 3D izris. Skupaj bomo nato izbrali keramične ploščice in kopalniško opremo. Na vašo željo pa vam lahko nadalje izdelamo kopalnico tudi »na ključ« (od izrisa do izgradnje). Pošljite povpraševanje ali pa nas obiščite, ne bo vam žal!

Kuhinjske ploščice


Notranje kuhinjske ploščice niso namenjene samo za oblaganje sten temveč tudi tal. Namreč tehnologija in materiali so se izpopolnili do te mere, da boste lahko v svoji kuhinji položili kuhinjske talne obloge, ki bodo spominjale na les ali pa kamen, hkrati pa bodo, zaradi trdnosti, odpornosti na obrabo in čudovitih vzorcev in dizajnov še dolgo videti kot nove. Prav tako so takšne kuhinjske obloge enostavnejše za vzdrževanje in čiščenje, kot npr. laminat ali pa parket. Ker vam je pri nas na voljo velika izbira notranjih ploščic različnih stilov, dizajnov, vzorcev in trendov, se bodo kuhinjske obloge z lahkoto ujemale z rustikalno, tradicionalno ali moderno kuhinjo, ki si jo že od nekdaj želite. Na zalogi pa nimamo samo kuhinjske talne obloge, temveč več kot 2000 produktov za notranjo ureditev bivalnih prostorov. Prav tako vam nudimo storitve na področju adaptacije, montaže, polaganja ploščic in 3D izrisa.

Pilremag |Salon keramike, keramične ploščice kopalnica, kuhinjske ploščice- povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje