Vgradne omare po meri- izris in cena

Modul pohištveni design

Vgradne omare po meri, še posebno takšne z drsnimi vrati, predstavljajo velik trend pri opremljanju stanovanja, saj so izredno praktične. Izkoristijo prostor do zadnjega kotička, poleg tega pa za vgradne omare izris naredijo naši strokovnjaki. Cena vgradnih omar je ugodna - spremljajte akcije na naši spletni strani ali v našem salonu. Vabljeni!

Vgradna omara z drsnimi vrati je odlična izbira za mansarde

Vgradna omaraVgradna omara je praktična povsod. Kot vgradna omara z drsnimi vrati za moderne spalnice, predsobe, hodnike, kuhinje, kopalnice, pisarne, vetrolove, kletne prostore, vgradne omare podjetja Modul pohištveni design pa so seveda praktične tudi kot omare za dnevno sobo in otroško sobo. Vgradna omara ali zgolj drsna vrata lahko služijo tudi za pregrado prostora. Vgradne omare po naročilu so lahko med zidovi (v nišah), prosto stoječe ali z enim zidom ob strani. So odlična rešitev za opremljanje mansard, kamor težko postavimo klasično omaro, v tem primeru vam za najučinkovitejšo izrabo prostora izris vgradne omare naredijo naši strokovnjaki, upoštevajoč vaše želje. Za več informacij si oglejte: vgradne omare - cenik.

Vgradne in klasične omare - razlike

Vgradne omare po meri so za razliko od klasičnih omar popolnoma prilagojene prostoru, ovire niso niti različne napeljave, stikala ipd. Za vsako situacijo je možno najti primerno rešitev. Vgradna omara nima praznih prostorov nad njo, kjer bi se lahko nabiral prah, prostor pa je tako popolnoma izkoriščen. Notranjost omar in njihova zunanjost sta poljubni in prilagojeni željam kupcev. Omare po naročilu si tako lahko popolnoma prilagodite.

Vgradne omare po naročilu - izdelava, barve in notranjost

Vgradna omara notranjost

Notranjost vgradnih omar je izdelana iz 18 mm iverala, na voljo pa je široka izbira vzorcev in barv lesa. Omare Modul pohištveni design lahko vsebujejo: police, izvlečne police, predale, stalaže, mrežaste košare, garderobno dvigalo, izvlečni in prečni obešalnik, obešala za hlače, pasove ali kravate. Omare imajo lahko klasična krilna vrata z elegantnimi ročaji ali pa sledimo modnim smernicam in izberemo vgradno omaro z drsnimi vrati, za katero lahko izbirate med različnimi tipi in barvami profilov najkakovostnejših drsnih vodil. Vrata so lahko iz iverala, kombinirana s steklom v različnih barvah in tudi lesnih dekorjih. Drsna ali klasična vrata so lahko tudi lakirana, prevlečena s tapeto, furnirjem ali ovita v usnje. Vgradna omara je lahko tudi kombinirana z ogledali. Da bi izbrali najugodnejšo omaro zase, spremljajte novice na naši spletni strani za vgradne omare - akcija.

Cenik vgradnih omar si lahko ogledate na naši spletni strani.

Z vgradno omaro po meri do elegance in domačnosti bivanja

Vgradno omaro lahko potiskamo tudi z motivi narave ali s slikami dogodka, ki vam veliko pomeni. Tekoče in lahko zapiranje vgradnih omar s klasičnimi ali drsnimi vrati dosežemo s sistemom neslišnega samodejnega zapiranja. Toplino in domačnost boste vedno dosegli z lesenimi vzorci tako za zunanjost kot tudi za notranjost. Vgradne omare z drsnimi vrati ali s klasičnimi vrati naj bodo z barvami in materiali prilagojene prostoru, v katerem se nahajajo, da sovpadajo s tlemi in obstoječim pohištvom, pa tudi z velikostjo prostora in količino svetlobe v njem. Načrt in izris vgradne omare po naročilu zaupajte našim strokovnjakom. Vsaka omara po naročilu zagotavlja individualnost in izvirnost, obenem pa vam bo služila dolga leta.

Ponudba podjetja Modul pohištveni design

Poleg vgradnih omar vam v podjetju Modul pohištveni design nudimo tudi moderne spalnice, dnevne sobe ter mladinske in otroške sobe. Izberite kakovost in pestrost oblik, vzorcev in barv, ter nas pokličite še danes!


Za vedno novo ponudbo si oglejte našo spletno stran. Morda boste našli izjemno ugodne vgradne omare, akcija je namreč pri nas precej pogosta.

Modul pohištveni design | Vgradne omare po meri, izris, cena, vgradna omara, akcija - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje