Pošlji povpraševanje

Montažne hale in skladiščni šotori v podjetju Ogis

Podjetje Biro Ogis se ukvarja z izdelovanjem in prodajo kakovostnih montažnih šotorov in hal, katerih konstrukcija je narejena iz kvalitetnih aluminijastih profilov in vroče cinkanih jeklenih veznih členov.

Montažni objekti vse bolj prevzemajo primat tako v obliki bivalnih prostorov kot v obliki poslovnih in prireditvenih prostorov zaradi enostavne in hitre postavitve, možnosti kasnejšega prestavljanja na drugo lokacijo in predvsem ugodne cene.

Montažne hale in skladiščni šotori

Podjetje Biro Ogis je vodilni proizvajalec montažnih hal, kar zagotavlja kakovosten objekt, ki bo imel dolgo življenjsko dobo, strokovnjaki imajo ogromno izkušenj na področju montažnih gradenj in skupaj z vašimi željami in idejami boste dobili vaš sanjski montažni objekt za kakršenkoli namen.

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi vrstami objektov, montažne hale so nekakšna nadgradnja montažnih šotorov, za vse tiste, ki želite nekaj več, ne glede na izbiro pa zagotavljamo kakovost in ugodno ceno.

Skladiščni šotori

V kolikor želite imeti objekt za materiale, ki so bolj občutljivi za temperaturne spremembe, lahko objekt tudi toplotno izoliramo. Za več informacij o posameznih montažnih šotoroih ali halah smo na voljo po telefonu ali emailu, lahko pa se oglasite tudi osebno pri nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Montažni šotori in industrijske hale

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Izdelki

Pokaži vse >
Šotori za zabavo
Šotori za zabavo

Šotori za zabave so zadnja leta zelo priljubljen način, kako določen dogodek, npr. poroko, sejem,...

Več

Storitve

Pokaži vse >
Najem prireditvenih šotorov
Najem prireditvenih šotorov

Najem šotorov je v določenih primerih neizbežen. Čeprav si vsi želimo, da bi lahko prireditve na...

Več

Pošlji povpraševanje