Pošlji povpraševanje

Avtomatizacija s pomočjo optičnih vlaken in mrežnih stikal

Avtomatizacija je postala vse pomembnejša na prav vseh področjih našega življenja. Še posebej pomembna avtomatizacija postaja na industrijskem področju. Z njeno pomočjo namreč proizvodna podjetja delujejo učinkoviteje in tudi varneje. Avtomatizacija poskrbi za to, da so težja in predvsem nevarnejša dela v večini prevzeli stroji. Človek z razmahom avtomatizacije ohranja nadzorno funkcijo, medtem ko določena dela prevzamejo stroji.

V podjetju Alkatron ponujamo pestro izbiro produktov s katerimi bo avtomatizacija vašega podjetja zagotovljena v kar največji možni meri. Komponente in sistemi za avtomatizacijo se lahko pohvalijo z vrhunsko kakovostjo in dolgo življenjsko dobo. Med njimi lahko najdete krmilnike, ki se uporabljajo v različnih industrijah in zagotavljajo dober nadzor nad premikanjem. Z namenom avtomatizacije se podjetja velikokrat odločajo tudi za nakup HMI in industrijski PCjev.

FL Switch 1000 - mrežna stikala

Prilagodljiva in trajna mrežna stikala FL Switch 1000

Poleg tega pa je v sklopu avtomatizacije različnih industrij vse več povpraševanja tudi po optičnih vlaknih in mrežnih stikalih. Serija FL Switch 1000 se je razširila s težko pričakovanimi različicami mrežnih stikal z optičnimi vlakni. Ta mrežna stikala so edinstvena, saj ponujajo ozko ohišje ter večjo gostoto vrat. Sedem različic z optičnimi vlakni ponuja tako gigabitne kot tudi hitre ethernet modele/različice, ki omogočajo uporabo različnih pasovnih širin v različnih panogah. Na določenih modelih lahko najdete tudi SFP vhode, ki zagotavljajo skoraj popolno prilagodljivost. Zahvaljujoč edinstvenim dodatkom za pritrditev, lahko serijo FL Switch 1000 pritrdite tudi ravno na DIN-letev, kar omogoča uporabo v majhnih ali ravnih omarah z malo prostora. Energijsko učinkovit ethernet omogoča tem mrežnim stikalom manjšo porabo energije, kar bo zmanjšalo toploto in splošni okoljski odtis naprave.

V našem podjetju lahko zagotovimo profesionalno avtomatizacijo za vaše sisteme: od porazdeljene oskrbe z vodo do zelo zapletenih linij za barvanje v avtomobilski industriji. Phoenix Contact vam vedno priskrbi ustrezne PLC-je, V / I sisteme in programsko opremo PLC.


Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje