Gen1 - razvili smo lasten sistem opreme za avto na plin

Podjetje Gen1, edini proizvajalec opreme za avto na plin v Sloveniji, je ustanovila skupina strokovnjakov s področij, kot so avto plin, avtoelektrika in alternativni viri. Njihov namen je bil razviti lasten sistem, ki bi prinesel izboljšave tako pri delovanju samega avtoplinskega sistema kot pri enostavnosti njegove montaže. Patentirana tehnologija omogoča vodenje vbrizga avtoplina v realnem času, to pa omogoča odličen izkoristek pri izgorevanju in posledično nižjo porabo ter minimalno izgubo moči. Ravno zanesljivost in robustnost izvedbe ter prihranki iz naslova delovanja, enostavne montaže sistema in kasnejšega vzdrževanja predstavljajo ključne prednosti naprave Gen1 za krmiljenje vozil na avto plin.

PO AVTOPLIN H GEN1!

Gen1 strokovnjaki delujejo po celi Sloveniji

V podjetju Gen1 smo opravili obsežna testiranja na različnih vozilih, tako po moči kot tudi po njihovi starosti in namembnostih. Vsi testi so potrdili brezhibno delovanje naše tehnologije Gen1, tako da je vgradnja avtoplina varna ter pametna odločitev.

Mreža strokovno usposobljenih serviserjev vam bo po celi Sloveniji zagotovila:

  • strokovno vgradnjo naprave Gen1
  • servisni program in vzdrževanje
  • 7-letno garancijo
  • testiranje
  • svetovanje in izobraževanje

Logotip podjetja Gen1

Avto na plin prinaša številne prednosti

Plin za avto oz. avto plin se uvršča med okolju prijazno alternativno pogonsko gorivo, saj pri njegovem izgorevanju nastaja manj emisij kot pri klasičnih gorivih, kot sta bencin in dizel. Avto na plin za uporabnika prinaša tudi znatno znižanje stroškov goriva, saj je cena avtoplina nižja od bencinskih goriv, podaljša življenjsko dobo motorja, vgradnja naprave pa je hitra in enostavna. Enostavna je tudi uporaba naprave Gen1, saj je preklapljanje med plinskim in bencinskim pogonom samodejno oz. s pritiskom na tipko.

Plin za avto je varen

Rezervoar za plin je izdelan iz okrepljenega materiala, ki zdrži tudi zelo velike pritiske. Poleg tega pa ima vgrajen tudi poseben varnostni ventil. Zato je ob večjih trkih in nesrečah avto plin za voznika bistveno varnejši. V primeru, da bi do vžiga plina kljub vsemu prišlo, bi namreč plin zgorel v obliki usmerjenega plamena navzgor, kar je bistveno varneje od razlitja bencina.

Razmišljajte zeleno, bodite odgovorni in poskrbite za prihodnje generacije - v vaš avto vgradite plin. Odločite se za avto na plin - montaža avtoplina z opremo Gen1!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje