Najboljši vitamin D za otroke slovenske kakovosti


Uživanje najboljšega vitamina D je v tem času nadvse pomembno. Pred nami je namreč čudovito obdobje jeseni, ki pa s sabo prinaša tudi nekatere slabosti. Otroci, ki svoj čas med poletjem preživljajo zunaj, so jeseni zaradi nižjih temperatur in kratkih dni bistveno manj izpostavljeni soncu. S tem pa so manj izpostavljeni tudi naravni sončni svetlobi, ki v telesu proizvaja vitamin D. Pomanjkanje vitamina D3 lahko povzroča vrsto nezaželenih posledic, zato je uživanje vitaminov za otroke pomembno pri povečanju odpornosti.


Najboljši vitamin D


Bodimo pozorni na simptome pomanjkanja vitamina D pri otrocih in najstnikih in poskrbimo, da poleg rednega gibanja in raznolike prehrane zaužijejo tudi kakovostne vitamine za otroke. Pomanjkanje vitamina D pri otrocih in pri odraslih je namreč povezano s kardiovaskularnimi obolenji.


Bodite pozorni na simptome pomankanja vitamina D


Pomanjkanje vitamina D pri otrocih se lahko kaže preko naslednjih simptomov:

  • Bolečine v kosteh in mišicah
  • Povečano potenje, sploh na predelu glave
  • Povečana občutljivost prebavnega trakta
  • Občutek nemoči v kosteh in mišicah


Pomanjkanje vitamina D3 in drugih vitaminov pogosto ne spremljajo nikakršni simptomi, zato je pomembno, da delujemo preventivno. Za to lahko poskrbijo najboljši vitamini D, ki jih pri podjetju Valens izdelujemo v Sloveniji. Le-ti pomagajo premagovati simptome pomanjkanja vitamina D, saj vsebujejo edinstveno formulo v obliki spreja, ki zagotavlja odlično absorpcijo že v ustni votlini.

VITAMIN D


Najboljši vitamini D za otroke - vitaminska bomba za vaše malčke


Smo svetovno priznani proizvajalec inovativnih prehranskih dopolnil, ki ustrezajo vsem svetovnim standardom. Valens Vitamin D je edinstveno prehransko dopolnilo v obliki ustnega spreja. Je najboljši vitamin D za otroke z naravno aromo mete. Ne vsebuje glutena in želatine ter je primeren tudi za vegetarijance. Najboljši vitamin D za odrasle pa vsebuje kombinacijo vitaminov D3 in K2 naravnega izvora.

vitamin dnajboljši vitamin d za otroke