Pošlji povpraševanje

Kmetijski stroji povečujejo učinkovitost


Potrebujete nov zanesljiv in obstojen traktor za delo v gozdu ali iščete le specifične nadomestne rezervne dele za gozdarski traktor? Pri nas se zagotovo najdete vse, kar potrebujete. Na naši spletni strani najdete široko izbiro posameznih modelov kmetijske tehnike ter gozdarskih prikolic svetovno uveljavljenih proizvajalcev. Poleg tega pa se lahko odločite tudi za nakup ohranjenih in ugodnih rabljenih traktorjev ter drugih kmetijskih strojev. Prodaja rabljenih traktorjev je nadzorovana s strani naših strokovnjakov, zatorej so vsi izdelki na kvalitetno dobro ohranjenem nivoju.


Novi ali dobro ohranjeni rabljeni kmetijski stroji


Kmetijski stroji - traktorjiV širokem spektru ponudbe so vam na voljo številni kakovostni produkti sodobne kmetijske tehnike za različna polja uporabe in namene. Nudimo vam kmetijske stroje za živinorejo ali poljedelstvo, za obdelovanje tal ter različne škropilne in namakalne sisteme. Poleg standardnih strojev, ki so oblikovani za specifično opravilo, boste v naši ponudbi našli tudi večnamenske kmetijske stroje z povečano mero funkcionalnosti. Naprednost in uporabnost traktorjev za delo v gozdu s pomočjo gozdarske prikolice poveča vašo lastno učinkovitost in zmanjša časovno trajanje opravil. Prav tako lahko to efektivnost prenesete na druga kmetijska področja. Ob nakupu traktorjev Ursus, ki sodijo v sam kakovostni vrh proizvodnje kmetijske tehnike, bo vaš delovni čas učinkovitejši in maksimalno izkoriščen. Ob uporabi naših novih ali rabljenih kmetijskih strojev se bo vaš pridelek nedvomno povečal.


Prodaja rabljenih traktorjev


Na spletni strani našega podjetja lahko najdete široko ponudbo visokokvalitetnih gozdarskih traktorjev, rezervnih delov za traktorje ter drugih rabljenih kmetijskih strojev. Poleg posameznih rabljenih traktorjev so na razpolago tudi specifični dodatki in sistemske nadgradnje kmetijske tehnike. Če imate morda dodatna vprašanja oziroma si želite dodatnega svetovanja, se le obrnite na nas in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali! Z izbiro naših kmetijskih strojev in ostalih kvalitetnih proizvodov boste zagotovo zadovoljni, poleg tega pa vam nudimo tudi zagotovljeno garancijsko obdobje!


Trisa d.o.o. | Zanesljivi kmetijski stroji - povezave do naše spletne strani:

- kmetijski stroji
- rabljeni kmetijski stroji
- rabljeni traktorji
- prodaja rabljenih traktorjev

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje