Moto center Laba - motocenter z vrhunsko motoristično ponudbo

Moto center Laba

Moto Center Laba je eden največjih centrov z motoristično opremo v Sloveniji. Naš motocenter zastopa vrhunske znamke, kot so Alpinestars, Nolan, X-Lite, Nexx, Abus, Motorex in Red Bull Racing. Varnost je v svetu motociklizma zagotovo najpomembnejša vrednota, za varno in zanesljivo vožnjo pa je nujna dobra motoristična oprema. Moto center Laba vam lahko ponudi varnost in zaščito, tako pred morebitnimi nezgodami kot tudi pred vremenskimi dejavniki. Nudimo vam opremo za prav vsako priložnost, naj gre za modno osveščene vsakodnevne uporabnike, za trdožive popotnike ali za dirkače v vseh motošportnih panogah, od motokrosa do MotoGP ter SBK. Moto center Laba vam z zadovoljstvom ponuja motoristična oblačila, obutev in dodatno zaščitno opremo najvišjega ranga - znamke Alpinestars, ki vam je na voljo v našem prodajnem salonu v BTC City Ljubljana.


Oblačila in obutev sta za varno vožnjo izjemno pomembna, saj motorista ščitita ne le pred vremenskimi nevšečnostmi, pač pa tudi v primeru padcev. Zato je nujno, da so tako oblačila kot obutev izdelana iz kakovostnih materialov. Za še varnejšo in prijetnejšo vožnjo pa bo motocenter Laba poskrbel tudi za zaščito glave z visokokakovostnimi motorističnimi čeladami Nolan, X-Lite in Nexx.

Alpinestars moto oprema za varno in prijetno vožnjo

Alpinestars moto oprema je izdelana iz kakovostnih materialov, ki nudijo visoko stopnjo zaščite in udobja, hkrati pa je namenjena širokemu krogu uporabnikov. Obstajajo namreč različni tipi motorja, s tem pa tudi različni stili vožnje, zato so motoristična oblačila in obutev razdeljena na različne kategorije. Motoristična oprema Alpinestars, ki vam jo ponuja Motocenter Laba, Ljubljana, je tako namenjena off-road, touring, sport touring in motokros motoristom.

Moto trgovina

Za motoriste s športno cestnim dirkaškim motorjem bodo najbolj primerna usnjena oblačila, kot so usnjeni kombinezon ali komplet usnjene jakne in usnjenih hlač. Jakna je lahko tudi tekstilna, vendar športnega kroja. Touring motoristi bodo lahko izbrali komplet jakne in hlač iz tekstila in touring kroja, potovalne čevlje klasičnega videza, brez zunanjih ščitnikov in drsnikov. Za hladnejše dni bodo prišle prav termo rokavice. Motokrosistom pa so namesto jakne na voljo različne majice živahnega videza, ki omogočajo boljšo prepoznavnost na tekmi ali terenu. Za zaščito pa bo poskrbela motokros čelada in cel kup ščitnikov: za vrat, hrbtenico, komolce in kolena.

Obiščite naš prodajni salon v Ljubljani, našo bogato ponudbo pa si lahko ogledate tudi v spletni trgovini. Moto center Laba vam želi srečno in varno vožnjo.

Vabljeni!

Moto center Laba | Motoristična oprema, Alpinestars Ljubljana, Alpinestars moto oprema - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje