Pošlji povpraševanje

Poslovna darila z logotipom in domiselna promocijska darila

Poslovna darila z logotipom so postala tudi pri nas stalna praksa. V podjetju Biro TT, d. o. o., smo specializirani za njihovo veleprodajo, prav tako lahko v naši ponudbi najdete najrazličnejša promocijska darila. Med najbolj priljubljene zagotovo sodijo majice s kratkimi, ali dolgimi rokavi. Naše stranke niso le podjetja, ampak različne skupine ljudi, ki bi rade obeležile poseben dogodek. Izdelujemo majice za fantovščino, dekliščino, majice za 40 let, za Abrahama, najstniške majice za 9 razred, za maturante in mnoge druge.

Vse to nam omogoča lastna tiskarska linija, zaradi katere se lahko maksimalno prilagodimo željam strank. Nudimo sitotisk preslikače, klasičen sitotisk, graviranje, slepi in tampo tisk, vezenje, doming in različne vrste digitalnega tiska. Poleg tega izdelujemo tudi unikatne izdelke, ki jih povsem prilagodimo željam strank.

Skozi dolga leta delovanja, smo pridobili ogromno izkušenj na področju promocijskih in poslovnih daril z logotipom, ali brez. Lahko se pohvalimo s kakovostnimi izdelki, zaradi katerih se stranke rade vračajo. Smo pošteni, natančni, zanesljivi in se vedno držimo dogovorjenih rokov. Če ste tudi vi med tistimi, ki potrebujejo promocijska darila, tisk na majice ali katerekoli druge artikle iz naše ponudbe, je morda zadnji čas, da nas pokličete ali nam pošljete povpraševanje.

Poslovna darila z logotipom

Promocijska oblačila in tisk na tekstil – najbolj učinkovita reklama podjetij

Promocijska oblačila so bistveni del sodobnega poslovanja. Tisk na tekstil igra ključno vlogo pri ustvarjanju prepoznavnosti blagovne znamke in širjenju imena podjetja. Majice, jakne, hlače, vetrovke in še bi lahko naštevali, pripomorejo pri vzdrževanju dobrih poslovnih odnosov, pa naj gre za poslovne partnerje, stranke, ali zaposlene. Tudi zaščitna delovna oblačila za različne panoge in poklice, so odlična in cenovno ugodna reklama (za čistilke, gostinske delavce, za zaposlene v zdravstvu, wellnesih, hotelih…)

Poslovna darila z logotipom pa niso le oblačila. Mednje sodijo mnogi drugi izdelki, ki so praktični, lepi na pogled in odlični za širjenje prepoznavnosti podjetja. V naši ponudbi lahko najdete tudi različne športne torbe in nahrbtnike, vrečke, denarnice, torbe za prenosnike in druge. V naslednjo skupino, ki je v sodobnem času zelo priljubljena, sodijo USB ključki, slušalke, power banks-i, polnilci, zvočniki, ure in mnogi drugi elektronski pripomočki, ki so vsakodnevno v uporabi v pisarni in doma.

PROMOCIJSKA OBLAČILA

Seveda so odlična promocijska darila še vedno pisarniški pripomočki, dodatki za dom, kozmetika, dežniki, izdelki za plažo, športni rekviziti… Za tiste, ki jim želite povedati, da so za vas izjemno pomembni, pa so najboljša izbira personalizirana poslovna darila z logotipom, ki bodo prenesla sporočilo, da želite z njimi poslovne odnose nadaljevati in poglobiti.

Promocijska oblačila - tisk na tekstil

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Izdelki

Pokaži vse >
Poslovna darila z logotipom
Poslovna darila z logotipom

Poslovna darila z logotipom o vas in vašem podjetju sporočajo marsikaj. So zelo dobro promocijsko...

Več
Reklamne majice
Reklamne majice

Reklamne majice so na eni strani odlično promocijsko orodje in na drugi zabavno, unikatno ter prav...

Več

Storitve

Pokaži vse >
Reklamne majice
Reklamne majice

Reklamne majice niso zgolj oblačila, temveč tudi marketinški in promocijski pripomoček. Predstavljajo...

Več
Pokaži vse >
Reklamne majice
Reklamne majice

Reklamne majice so odličen način promocije blagovnih znamk, prepoznavnosti podjetja ali... Več >

Poslovna darila z logotipom
Poslovna darila z logotipom

Poslovna darila z logotipom so nepogrešljiva za podjetje, ki želi okrepiti svojo blagovno... Več >

Pokaži vse >
Majice za 20 let
Majice za 20 let

Majice za 20 let so le ena izmed neštetih možnosti, ki jih lahko izberemo med pestro ponudbo... Več >

Pošlji povpraševanje