Servis vozil

AVTO INN d.o.o.

Servis vozil in kleparska dela

Servis vozilopravljamo že od leta 1996.Redni servisi in potrjena servisna knjižica vam pri prodaji vozilomogočajo višjo izklicno ceno. V podjetju Avto INN vam pri servisu vozilzagotavljamo vgradnjo originalnih delov, ki izpolnjujejo tehnične in varnostne zahteve proizvajalca avtomobila.

Servis vozil in kleparska dela v Novi Gorici

Vservisu Avto INN, Nova Gorica, poleg rednega servisiranja ponujamo ugodne pakete vzdrževanja vozil starejših od štirih let. Redni servis vozil poleg menjave olja in filtrov vedno vključuje pregled kontrolnih točk, ki so določene v servisni knjižici. Naš servisni svetovalec vam bo svetoval, katera dela bi bilo smotrno opraviti za varno in udobno vožnjo. Pravilen nasvet vam lahko prihrani veliko denarja - tudi manjša kleparska dela lahko opravite sami. Ponujamo vam servis vozil z originalnimi avto deli, svetujemo glede popravil in vzdrževanja ter vam pomagamo pri prodaji vozil.Nova Gorica je lahko dostopna in vam v času servisa vašega avtomobila nudi različne možnosti za zabavo, turistične oglede ali nakupovanje.

Kleparska dela

Poleg servisa vozil opravljamo tudi kleparska dela. V naši kleparski delavnici kleparska dela potekajo na najsodobnejših napravah, na naše delo pa dobite tudi garancijo in zagotovljeno ugodno ceno. Poleg težjih kleparskih del vam avto prelakiramo s kakovostnimi laki na vodni osnovi. Ponudbaje nadgrajena z odlično izbiro dodatne opreme, avto-akustike in opreme proti kraji. V našem podjetju Avto INN d.o.o. poskrbimo za vse.

AVTO INN d.o.o. | Servis vozil, Nova Gorica, montaža pnevmatik - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje