Radiatorji BIAL - toplota, udobje in funkcionalnost

Radiatorji BIAL

Ko pomislimo na opremljanje prostorov, radiatorji navadno niso naša prva misel, pogosto nam predstavljajo celo nujno zlo, saj njihove oblike niso vedno najbolj privlačne, včasih pa preprosto ne sodijo v prostor. Z radiatorji BIAL teh težav enostavno ne bo več, saj niso namreč zgolj izjemne kakovosti, temveč tudi izjemnega videza.

Radiatorji BIAL po naročilu - izdelani po meri in za vsak okus

Radiatorji po naročilu BIAL funkcionirajo tudi kot obešalniki, kar je izredno priročno v kopalnicah. Vezani so lahko na centralno ogrevanje, lahko pa so tudi električno ogrevani in tako delujejo kot električni grelniki. Radiatorji CLASSIC, QUADRO in A-LINE so narejeni tako, da prostore polepšajo in imajo poleg gretja še druge funkcije. Radiatorji BIAL so lahko prostor za odlaganje in sušenje perila. Z njimi je mogoče popestriti dom, če se odločite dodati malo svoje domišljije in polepšati svoje bivanje z radiatorji po naročilu.

Radiatorji po naročilu BIAL

V ponudbi podjetja BIAL boste našli


Cevni radiatorji BIAL so nadgradili funkcionalno vrednost klasičnih radiatorjev in jih spremenili v kreativno pohištvo ekskluzivnih oblik, v Bial d.o.o. pa izdelajo tudi kopalniške radiatorje po željah naročnikov. Tako se njihovi produkti lahko vklopijo v vsak še tako zahteven prostor.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje