Pošlji povpraševanje

Adaptacija stanovanja - naj vaše stanovanje zasije v novi luči

Adaptacija in prenova stanovanja v bloku

Se vam zdi, da vaše stanovanje počasi razpada in bi bila potrebna renovacija? Bi pred prodajo ali oddajo radi izvedli celotno prenovo vašega stanovanja v bloku, a ne veste kje bi se lotili? Potem je čas za adaptacijo vašega stanovanja s podjetjem VMD d.o.o.

Kdaj je primerna adaptacija stanovanja?

Adaptacija stanovanja nekaterim predstavlja najhujšo nočno moro, ki se jo kljub slabemu stanju stanovanja raje izogibajo. Z nami kompletna obnova stanovanja ne bo muka, saj smo znani po hitri in kvalitetni izvedbi, kar potrjuje tudi dolg seznam referenc.
Adaptacija stanovanja poteka tako, da najprej odstranimo vso staro opremo in pohištvo, obnovimo električno in vodovodno inštalacijo, nato pa se lotimo gradbenih del. Ko opravimo vsa gradbena dela, prinesemo in montiramo pohištvo, starega odpeljemo že pred samim začetkom. Komplet obnova stanovanja se zaključi s finimi gradbenimi deli in detajli, stanovanje vam pospravimo ter vrnemo ključ. Vi pa lahko že prinesete svoje stvari in prijetno bivanje se lahko začne.

Renovacija in prenova stanovanja v bloku

V sklopu adaptacije stanovanj poskrbimo tako za renovacijo stanovanja kot prenovo vašega stanovanja v bloku.
Prenova stanovanja v bloku je podobna stvar kot adaptacija ali ureditev, saj prav tako poskrbimo za vse. Največ izkušenj imamo s prenovami celotnega stanovanja, ko je potrebno preurediti vse prostore. Tako kot adaptacije se tudi prenove lotimo celovito in učinkovito. Koliko časa bo delo trajalo, vam lahko povemo po brezplačnem ogledu, ko ocenimo obsežnost projekta.

Kakšen je strošek adaptacije, renovacije, prenove stanovanja v bloku

Stroški adaptacije stanovanja so odvisni od zahtevnosti projekta in velikosti površine, ki jo želite spremeniti. Ne glede na to ali se odločate za večji poseg ali le manjšo prenovo vašega stanovanja v bloku vam po brezplačnem ogledu stanovanja na podlagi videnega izdelamo podroben finančni načrt. Glede na večletne obsežne izkušnje, ki jih imamo na področju adaptacije in renovacije stanovanj vam že ob prvem srečanju lahko podamo okvirno oceno koliko časa bo prenova trajala in kakšen finančni zalogaj bo predstavljala.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje