Elektronske tehtnice vrhunske kvalitete

Elektronske tehtnice so del nepogrešljive opreme v vsakem laboratoriju, logističnih centrih ter v številnih vejah industrijskega dela. S kvalitetno merilno in tehtalno opremo s številnimi funkcijami boste pri delu učinkoviti ter predvsem izredno natančni. Z ustrezno izbiro precizne industrijske ali trgovinske tehtnice si boste tako znatno olajšali svoje vsakdanje dejavnosti, pri vsakem nakupu pa vam z veseljem tudi strokovno svetujemo ter pomagamo priti do prave izbire elektronske tehtnice za industrijo ali druge namene.

Elektronske tehtnice
Precizne elektronske laboratorijske tehtnice

V naši pestri ponudbi laboratorijske opreme boste zasledili številne kvalitetne števne tehtnice, avtomatske kontrolne tehtnice, talne ter druge laboratorijske, medicinske in trgovinske tehtnice. Osnovne ali vsestranske laboratorijske tehtnice so izredno zanesljive ter enostavne za uporabo in navigacijo med posameznimi meniji. Vsi izdelki imajo zagotovljeno tudi večletno garancijo, ki vam omogoča strokovno popravilo v primeru morebitne okvare. Opravljamo servis večine znamk preciznih tehtnic za industrijo ter za druge namene, le pokličite nas ali pa nas kontaktirajte preko spletnega obrazca. Če torej potrebujete visoko kvalitetne laboratorijske tehtnice ter drugo laboratorijsko opremo je naše izkušeno podjetje Intertech d.o.o. zagotovo pravi odgovor za vas!

Števna tehtnica za sistematično beleženje podatkov

S pomočjo števne tehtnice si boste pakiranje in evidentiranje večjega števila proizvodov izjemno olajšali. S precizno elektronsko gramsko tehtnico lahko tako sproti hitro in enostavno zabeležite vse kose, vsak zapis produkta pa je opremljen tudi s pripadajočim datumom in časom. Možnost obremenitve se med posameznimi elektronskimi števnimi tehtnicami razlikuje, največjo obremenitev pa zagotovo omogočajo industrijske tehtnice, ki z natančno kalibracijo zabeležijo tudi do 300kg težke kose. Poleg navadnih kontrolnih elektronskih tehtnic smo vam na izbiro postavili tudi natančno žepno števno tehtnico s preprostim upravljanjem. Poglejte si našo pestro ponudbo in zagotovo boste našli idealno laboratorijsko tehtnico ter drugo laboratorijsko opremo po vaših lastnih potrebah in željah! V nasprotnem primeru pa se le obrnite na nas in naše izkušene strokovnjake!

Intertech d.o.o.| Precizne elektronske tehtnice za industrijo - povezave do naše spletne strani:

  • elektronske tehtnice
  • laboratorijske tehtnice
  • števna tehtnica
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje