FIŠ - najem kombijev, prodaja gradbenih strojev, kruhoreznice in ekokamini

Fiš d.o.o.

Fiš d.o.o. je podjetje s tradicijo, ki jo vedno znova dopoljnjujemo z najnovejšimi kvalitetnimi tehnološkimi rešitvami in vestno sledimo evropskim standardom.

Bogata ponudba podjetja Fiš d.o.o.

V podjetju Fiš se ukvarjamo z različnimi aspekti vsakodnevnega poslovnega in privatnega življenja.

Tako se v naši ponudbi nahajajo:

  • najem in prodaja gradbenih strojev
  • najem in prodaja delovnih strojev
  • odkup in prodaja tovornih, osebnih vozil ter kombijev
  • kruhoreznice Domina ter njeni rezervni deli
  • ogrevalni sistemi nemškega podjetja Intercal
  • kamini na bioetanol - ekokamini


Za ogled cele ponudbe si oglejte našo spletno stran ali nas obiščite na sedežu podjetja Fiš d.o.o., kjer vam bodo naši strokovnjaki z veseljem svetovali in našli optimalne rešitve za vas.

WWW.FIS.SI

Kruhoreznice Domina

Fiš d.o.o. izdeluje kruhoreznice Domina. Kruhoreznica Domina je kvalitetna, enostavna in praktična naprava, ki vam bo oljašala delo. Kruhoreznice našega podjetja so plod izkušenj in večdesetletnega opazovanja in prilagajanja potrebam naših strank. Kruhoreznica podjetja Fiš sledi vsem evropskim standardom, saj je sledenje sodobnim načelom in predpisom ena izmed lastnosti našega podjetja. Kruhoreznice tudi servisiramo in poskrbimo za rezervne dele.

Prodaja in najem gradbenih strojev ter najem kombija

Fiš d.o.o. v najem ponuja široko paleto delovnih in gradbenih strojev, ena izmed vej je tudi najem kombija. Podjetje vam omogoča, da vam najete stroje pripeljejo tudi na dom. Prodaja in najem gradbenih strojev vseh vrst vam zagotavljajo pravo, ugodno, zanesljivo rešitev za vaše delovišče. Prodaja gradbenih strojev je dobro utečena, stroji, ki so na izbiro, so preverjeni in kvalitetni. Najem gradbenih strojev predstavlja idealno in praktično rešitev, če so gradbeni stroji na delovišču potrebni samo za kratek čas.

V podjetju Fiš so vam na voljo tudi ekokamini- kamini brez dimnika

Podjetje Fiš d.o.o. ima pestro izbiro kaminov. Fiš kamini so moderni, praktični in eko - kamini na bioetanol. Fiš ekokamini poskrbijo, da v vaših prostorih ni več saj in umazanije, hkrati pa prijetno ogrevajo, osvetljujejo in odišavljajo prostor s posebnimi parfemskimi olji za kamine. Fiš kamini so prava izbira za moderne družine, za manjše prostore in za gostinske lokale. Naročite tudi bioetanol in dišave za vaš kamin!

Fiš d.o.o. | Kruhoreznice, najem kombija, prodaja ali najem gradbenih strojev - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...
Pokaži vse >
Novo! 100 % parfemska oz. eterična olja za dom
Novo! 100 % parfemska oz. eterična olja za dom

Želite oplemenititi vaš dom s 100 % parfemskimi olji?V naši bogati ponudbi boste našli... Več >

Pošlji povpraševanje