Pošlji povpraševanje

Avtošola Jaguar: šola vožnje za življenjeŠola vožnje Jaguar - avtošola

Šola vožnje Jaguar je družinsko podjetje, ustanovljeno pred 21 leti. Danes je avtošola Jaguar zelo uspešna in priznana šola vožnje: po uspešnosti opravljenih izpitov je med vsemi avtošolami v ljubljanski regiji v samem vrhu. Šola vožnje Jaguar je avtošola, ki se ponaša z vrhunsko usposobljeno ekipo učiteljev vožnje. V naši avtošoli se ravnamo po načelu, da je šola vožnje za vse življenje in ne zgolj za to, da kandidat pridobi vozniški izpit. Učenje vožnje je za nas dolgoročna obveznost za življenje in zdravje kandidatov ter vseh drugih udeležencev v prometu.

Šola vožnje Jaguar - avtošola prilagojena vašim individualnim potrebam

V Avtošoli Jaguar imamo vrhunsko usposobljeno ekipo učiteljev in učiteljic vožnje, ki je pri svojem delu potrpežljiva in strpna. Vedno znamo poiskati primeren način za spodbujanje in motiviranje kandidatov. Z našo pomočjo boste osvojili načela varne in defenzivne vožnje. Poleg tega pa se potrudimo upoštevati vaše želje in potrebe glede urnikov, trajanja vožnje, plačilnih sposobnostih in še marsičesa. Naše dolgoletne izkušnje pri poučevanju kandidatov bodo pripomogle, da boste kot voznik začetnik za učenje vožnje bolj sproščeni, da boste hitreje osvojili načela varne vožnje in tako tudi hitreje prišli do vozniškega dovoljenja.


Tečaj prve pomočiŠola vožnje Jaguar - tečaji: cestnoprometni predpisi in prva pomoč

V Avtošola Jaguar kandidate usposabljamo za pridobitev vozniškega dovoljenja za vozila kategorije A in B. Nudimo vam predavanja in tečaje iz cestnoprometnih predpisov (tečaji CPP) in prve pomoči. Predavanja iz prometne zakonodaje trajajo en teden, na njih pa vam bomo na slikovit način predstavili teoretični del v besedi, sliki in zvoku. Predavanja prve pomoči bo vodil strokovni medicinski delavec, ki vam bo predstavil reševanje ponesrečencev. Nudimo pa vam tudi individualno usposabljanje in spremljanje posameznika - učenje vožnje pri kategoriji A (vožnja z motornimi vozili) poteka tako, da vas naši učitelji ves čas učijo in spremljajo na svojem motorju. Pri tistih, ki ste izgubili vozniško dovoljenje, torej povratniki, in bi ga radi ponovno pridobili, pa bomo poskrbeli, da ga boste v najkrajšem možnem času zopet imeli.


Šola vožnje Jaguar vam ponuja več novosti

V Šoli vožnje Jaguar smo vam v naši ponudbi storitev pripravili več novosti, kot so tečaji defenzivne in varne vožnje, brezplačni informativni dnevi, pomoč pri premagovanju strahu za volanom in treme pred izpitom, učenje brez stresa in strahu, osvežitvene ure vožnje ter kondicijske vožnje.


Za še več podrobnosti obiščite našo spletno stran!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje