Pisarniško pohištvo  |  Stoli |  Kovinsko pohištvo 

Pester izbor pohištva, ki ga ponuja podjetje Bole pohištvo

Bole pohištvo je podjetje, ki izdeluje vrhunsko in kvalitetno pohištvo za pisarne. Ob prenavljanju ali odločitvi o novi pisarni vam nudijo brezplačen obisk in svetovanje, kjer lahko predstavite svojo vizijo o želenem izgledu vaše pisarne. 

V njihovem prodajnem programu boste našli vso opremo za pisarniško pohištvo, kovinsko pohištvo, predelne stene in stole. Odlikujejo ga profesionalnost in kvalitetno delo, ki obsega tudi podroben ergonomski in estetski načrt pisarne.

Pisarniško pohištvo

Na voljo je več vrst pohištva, ki zajema najbolj uporabnost vašega prostora pisarne. To vam omogoča izbira električno nastavljivih miz in zložljivih miz, stolov in tabel za konferenčne sobe. 

Direktorsko pohištvo

pohištvo za direktorje

V podjetju boste lahko našli kvalitetni prodajni program direktorskega pohištva. Na voljo je pester izbor modelov, ki jih lahko prilagodijo popolnoma po vaši meri.

Pohištvo za pisarne

pisarniško pohištvo

Izbirate lahko med številnimi različnimi modeli pohištva za pisarne. Po želji vam jih lahko osnujejo tudi po meri in dodajo predelne stene.

Kovinsko pohištvo

Vse več pisarn se odloča za kovinsko pohištvo, ki jim omogoča varno shranjevanje osebnih predmetov in dokumentov. Slednje vam omogoča, da so izdelki v kovinskih omaricah varni pred morebitnimi nezgodami, ki bi te izdelke lahko uničile. V ponudbi lahko opazite številke vrste BOX omar in t.i. PROJECT omar.


Stoli

Spodaj si lahko ogledate le enega izmed mnogih primerov operativnih stolov, ki jih ima v ponudbi Bole pohištvo.  Slovijo tudi po širokem naboru stolov za direktorje, menedžerskih stolov in stolov za konferenčne sobe. Pod zavihkom stoli za proizvodnjo pa lahko zasledite tudi pester izbor stolov za delavnice in proizvodnje.


operativni stol


Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje