Pošlji povpraševanje

Izdelava pohištva v Magles: kakovost, tradicija in sodobna tehnologija

Podjetje Magles d.o.o. je družinsko podjetje s 50-letno tradicijo na področju izdelovanja visokokakovostnega pohištva za dom in poslovne prostore. Izdelava pohištva poteka s pomočjo najsodobnejših, računalniško vodenih CNC strojev, ki omogočajo oblikovanje najzahtevnejših kosov pohištva, obenem pa pozornost namenjamo optimalni izkoriščenosti prostora in detajlom, ki ga obogatijo. Izdelava pohištva iz kakovostnih materialov, bogato znanje in dolgoletne izkušnje so zagotovilo, da bo naše pohištvo po meri oblikovno dovršeno prav za vsak prostor.
Pohištvo Magles
Za vas izdelujemo pohištvo po meri za predsobe, kuhinje, kopalnice, dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, pisarne in salone. Z našimi vgradnimi omarami boste učinkovito rešili prostorsko stisko v vseh prostorih vašega doma. Naša dodatna ponudba vključuje tudi svetovanje arhitekta, za lažjo vizualizacijo pa nudimo tudi računalniški program za 3D izris prostora. V prodajnem programu boste našli celo dekorativne tapete in vgradne luči.

Izdelava pohištva se začne s projektiranjem - program za 3D izrisModerna kuhinja

V podjetju se dobro zavedamo, da je zadovoljna stranka ključ do uspeha tako na domačem kot tujem trgu, zato z veseljem prisluhnemo vsem vašim željam. Naši projektanti bodo na podlagi vaših želja in zahtev vaše pohištvo po meri predstavili v posebnem računalniškem programu. Program za 3D izris vam bo omogočil, da si boste lažje predstavljali, kako je vaše pohištvo po meri videti v prostoru. 3D izris vam bo pomagal pri odločitvi, saj boste lahko preverili različne postavitve, barvne kombinacije in materiale. In izdelava vašega pohištva se bo lahko začela. Pri izdelavi pohištva uporabljamo vrhunsko okovje Tandembox, ki nudi tiho, lahko in mehko zapiranje, popolni izvlek za dober vpogled in neposreden dostop do vsebine.

Brezplačna dostava in strokovna montaža pohištva

Ko je izdelava pohištva končana, vam ga brezplačno dostavimo na dom, kjer vam ga tudi namestimo. Montaža pohištva je vedno delo vrhunsko usposobljenih monterjev, ki je opravljeno hitro, predvsem pa strokovno.

Pohištvo po meri zahteva posebno vzdrževanje

Na naše pohištvo po meri priznamo 12-mesečno garancijo od datuma nakupa, pod pogojem, da uporabnik s tem kosom pohištva ravna po danih navodilih. Vse lakirane površine čistimo z v hladni vodi navlaženo krpo. Za čiščenje kromiranih delov in marmornatih površin se uporabljajo v ta namen določena čistila. Dele iz umetnih materialov, kot je plastika, pa lahko očistimo s suho ali vlažno krpo.

Če razmišljate o nakupu novega pohištva, smo pravi naslov za vas. Našim strankam zagotavljamo kratke dobavne roke, cenovno ugodne in po meri narejene izdelke ter brezplačno svetovanje.

Magles | Izdelava pohištva, montaža pohištva, vgradne omare, 3D izris - povezave do naše spletne strani:
  • Montaža pohištva
  • Pohištvo po meri
  • Program za izris
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje