Ponudba
Pošlji povpraševanje

Laminat - praktična in enostavna rešitev

LaminatV Salonu parketa Primož v Domžalah vam ponujamo veliko izbiro kvalitetnih laminatov ter strokovno svetovanje pri izbiri pravega laminata za vaš dom. Po želji vam laminat tudi profesionalno položimo.

Laminatse kot talna obloga vedno bolj uveljavlja zaradi velikega števila možnih vzorcev, trpežnosti, enostavnega čiščenja in vzdrževanja ter ne nazadnje tudi ugodne cene. Kot talno oblogo ga lahko uporabljamo doma ali v poslovnih prostorih. Običajno ga razdelimo na tri razrede obrabe: 31, 32 in 33. Razred 33 je primeren za obremenjene poslovne prostore (lahko ima tudi nižji razred obrabe, vendar priporočamo nakup laminata vsaj z obrabnim razredom 31 tudi za domačo uporabo).

Laminat je običajno sestavljen iz spodnjega HDF sloja, potiskanega papirja z vzorcem, in zgornjega zaščitnega sloja. Med vzorci prevladujejo imitacije lesa, ki so vedno bolj realistične. Polaganje laminata je mogoče plavajoče na klik, brez lepljenja, na podložno peno, pluto oz. drugo primerno podlago. Primeren je za polaganje preko obstoječe talne obloge in za polaganje na talno gretje. Laminat lahko polagate sami, ali pa to prepustite mojstrom. Debeline laminata so različne, običajno 7 ali 8 mm.

Polaganje laminata Laminat - cena za vsakogar

Prednost laminata je vsekakor tudi njegova ugodna cena, ki je dostopna za praktično vsak žep. Vsekakor svetujemo, da se pred nakupom pozanimate, kako kakovosten je laminat - cena namreč tudi pove nekaj o njegovi kvaliteti. To sicer ne pomeni vedno dražje je boljše, vendar je (pre)nizka cena laminata včasih tudi pokazatelj slabe kvalitete.

Poleg tega je zaradi svoje vzdržljivosti laminat dolgoletna naložba. Vzdrževanje je enostavno - sesanje in občasno brisanje z vlažno (ne mokro!) krpo, z dodatkom čistila za laminate, ki ga lahko dobite v našem salonu. Pri čiščenju laminata je treba biti pozoren, da na površini ne ostaja voda, saj laminat ni odporen na vlago (obstajajo tudi posebne vodoodporne različice, ki imajo nekoliko drugačno sestavo, in so tako primerni tudi za vgradnjo v kopalnico in druge vlažne prostore).

LaminatLaminat - akcija

V podjetju Parketarstvo Primož se trudimo, da lahko ugodimo še tako zahtevnim željam, hkrati pa želimo omogočiti nakup talne obloge tudi plitvejšim žepom. Zato preverite akcije laminata in drugih talnih oblog na naši spletni strani ali v našem salonu parketa v Domžalah.

Vabljeni v Salon parketa Primož!

Parketarstvo Primož | Laminat, laminat cena, laminat akcija - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje