Pošlji povpraševanje

Kava Nanni vsak dan zadiši iz več tisoč skodelic

Kava. Že misel na ta aromatični žlahtni napitek, marsikomu nariše nasmeh na obraz. V podjetju Nanni se zavedamo, koliko kava ljudem pomeni, kaj pomeni kultura pitja in koliko je potrebno, da se kavna zrna spremenijo v odličen, poživljajoč napitek.

Že na začetku našega delovanja, smo se zaobljubili, da bodo vsa kavna zrna, ki jih bomo zmleli, visokokakovostna in vsak kavni aparat, iz naše ponudbe, najboljši popotnik pivcev kave.

Kava - kavna zrna

Kava Nanni - vedno sveža kavna zrna s karakterjem

Upamo se pohvaliti, da v podjetju ne ponujamo povprečno kavo. Naš izbor se ponaša z zanimivo zgodbo in močnim karakterjem. Kakovostna kavna so sledljiva vse od njihovega nastanka, pa do končnega porabnika - kupca. Preden se ta spremenijo v poživljajoči napitek, jih spražimo ter se trudimo, da dosegajo in presegajo vse standarde. Kupci lahko pri nas dobijo vedno le sveže pražena kavna zrna.

Kako jih pražimo, je odvisno predvsem od botanične vrste kave ter strukture in velikosti zrna, saj ima vsaka vrsta svoje specifike. Vedno jo pripravimo tako, da je primerna tako za kavne aparate kot za kuhanje na štedilniku - za bogat okus je priporočljiva najboljša kafetiera – Bialetti.


Kavna zrna z različnih koncev sveta je mogoče dobiti tudi v Sloveniji

Naše podjetje v kavni industriji deluje že več kot 30 let. Bili smo prvi, ki smo v Sloveniji ponudili kavna zrna iz različnih koncev sveta. Ta imajo zaradi svojega porekla namreč tudi različne arome in okuse, ki jih ljubitelji zdaj že dobro poznajo.

V naši ponudbi lahko najdete vrhunske espresso kavne mešanice ter druge specialitete, tako za kavne aparate, kot klasično kuhanje. Naš trud in kakovost so prepoznale že mnoge stranke, tako kavica Nanni zadiši iz več kot 10.000 skodelic na dan. V veselje nam je, da se njihovo število iz leta v leto še povečuje, kar je jasen znak, da smo izbrali pravo pot.

Kavni aparati

Kavni aparati so nepogrešljivi v gospodinjstvih in podjetjih

V ponudbi so vam na voljo tudi kakovostni kavni aparati, ki postajajo nepogrešljivi, ne le v službi, ampak tudi doma. Če želite iz drobnih zrn izvabiti najboljše kar lahko kava nudi, vam priporočamo nakup kvalitetnega kavnega aparata, poznanega in priznanega proizvajalca, ki je nenazadnje tudi lep na pogled. 

Za kavne aparate vam nudimo možnost rednega servisiranja, že ob nakupu pa vam ga bomo nastavili tako, da bo prilagojen vašim željam.

Najboljša kafetiera ali kavni aparat?

Katera je najboljša kafetiera za indukcijo? Pravi odgovor je Bialetti kafetiera.

Bialetti kafetiera je najboljša kafetiera za indukcijo, klasičnega videza, kot ga poznamo še iz preteklosti. Bistvene razlike med tistimi, ki smo jih kupovali včasih in modeli, ki so na voljo danes, praktično ni.

Morda lahko omenimo spremenjene ročaje, Bialetti kafetiere za indukcijo imajo ergonomsko oblikovane ročaje, ki lepo sedejo v dlan. Prav tako so na voljo različne barve, vse od zelene, modre, rdeče, rumene, črne in klasične srebrne, oz. sive, materiali iz katerih so izdelane, pa so vzdržljivi in zdravju prijazni.

Serija kafetier Bialetti Venus, je modernega videza, izdelana iz nerjavečega jekla, večina modelov pa je primerna za uporabo na vseh virih toplote.

Kafetiera za indukcijoBialetti kafetiera za indukcijo

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Izdelki

Pokaži vse >
Najboljša kava v zrnju za kafetiero
Najboljša kava v zrnju za kafetiero

Kava v zrnju, sploh tista kvalitetna, ima moč, da v nas prebudi željo po življenju, gibanju in čutenju....

Več
Brezkofeinska kava
Brezkofeinska kava

Četudi brezkofeinska kava ne vsebuje kofeina kot prvotna različica, je vseeno odličen napitek za...

Več
Espresso kava
Espresso kava

Espresso kava sodi med najbolj poznane načine priprave, poznana pa ni le v zahodni Evropi, od koder...

Več
Pokaži vse >
Kava espresso
Kava espresso

Kava espresso dandanes velja za enega izmed najbolj razširjenih in poznanih načinov priprave.... Več >

Pošlji povpraševanje