PVC okna – cenovno ugodna PVC okna za različne tipe objektov

PVC okna so le del programa, s katerim se ukvarjamo v podjetju PVC Markus. Svoje izdelke ponujamo že dolga leta in stranke nas poznajo po resnem pristopu, kakovostni izdelavi stavbnega pohištva, kvalitetni vgradnji in hitri odzivnosti. Naša vizija je izdelava PVC oken, ki bodo s svojimi lastnostmi, govorila sama zase: eleganco, energetsko varčnostjo in z vsem ostalim, kar morajo dobra okna imeti. 

Poleg cenovno ugodnih PVC oken, lahko v naši ponudbi najdete tudi sodobna ALU okna in modele, izdelane iz kombinacije PVC in aluminija. 

Prav tako vam nudimo široko izbiro ALU in PVC vhodnih vrat, ki se enako kot PVC okna, ponašajo s svojim modernim, minimalističnim videzom, natančno izdelavo ter odlično toplotno in zvočno izolativnostjo. V ponudbi so tudi ojačana, protivlomna vrata, ki postajajo iz dneva v dan bolj iskana ter čudovita notranja vrata, ki jih tako kot ostalo stavbno pohištvo, izdelujemo po meri in prilagajamo željam strank.

Cenovno ugodna PVC okna

PVC okna z roletami, polkni, žaluzijami in komarniki

Želite svoja PVC okna z roletami opremiti s komarniki? To ne bo težava, saj imamo na voljo različna senčila, s katerimi po meri opremimo vsako PVC okno, če je to želja naše stranke. 

PVC okna z roletami lahko najpogosteje vidite na najrazličnejših objektih, saj so to senčila, ki so tudi najbolj priljubljena in nenazadnje vsestransko učinkovita. Poleg tega, da senčijo ter pomagajo ohranjati želeno temperaturo v notranjosti, tudi ščitijo PVC okna pred zunanjimi vplivi, zagotavljajo diskretnost in so estetski doprinos vsaki stavbi. Nudijo pa tudi dodatno varnost ter pripomorejo pri zvočni izolaciji. 

PVC okna z roletami lahko izberete v nadokenski, predokenski ali podometni izvedbi, kar je odvisno od tega ali bodo vgrajene v novogradnjo ali v objekt, ki ga prenavljate. 

Če so vaša želja polkna, vam lahko PVC okna opremimo s polnimi oz. s polkni, izdelanimi iz gibljivih ali fiksnih ALU lamel, ali pa stavbno pohištvo zaščitimo z zunanjimi Krpan žaluzijami. 

Naša široka ponudba zajema tudi notranja senčila in različne tipe komarnikov, ki so vgrajeni glede na to, ali želite skozi PVC okno dostopati do zunanjosti, ali ne.

Cenovno ugodna PVC okna s komarniki

Cenovno ugodna PVC okna po meri

Ker standardne mere že dolgo niso več stalnica, tudi pri nas izdelujemo PVC okna po meri, saj jih je le tako mogoče prilagoditi novim arhitekturnim standardom. Če potrebujete naše svetovanje in razmišljate o vgradnji cenovno ugodnih PVC oken po meri, smo zagotovo pravi naslov za vas. 

Pokličite nas, ali izpolnite obrazec na naši spletni strani ter nam pošljite povpraševanje. Radi se bomo odzvali in vas obiskali na dogovorjenem mestu.

Cenovno ugodna PVC okna po meri

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Izdelki

Pokaži vse >
Rolete
Rolete

Rolete za okna so poleg polken najboljša zaščita za vaša okna pred dežjem, vetrom in ostalimi vremenskimi...

Več
PVC okna
PVC okna

PVC okna združujejo številne kvalitete. Tako ni presenetljivo, da gre za izjemno priljubljeno rešitev...

Več
Alu vhodna vrata
Alu vhodna vrata

Alu vhodna vrata so v zadnjih letih čedalje bolj popularna, saj s svojim videzom, preprostim vzdrževanjem...

Več

Storitve

Pokaži vse >
Montaža oken
Montaža oken

Montaža oken ni preprosta, zato se je tako pri delu, kot tudi pri izbiri materiala dobro obrniti na...

Več
Izdelava oken
Izdelava oken

Izdelava oken zahteva veliko znanja in izkušenj, še posebej ko gre za izdelavo po meri oziroma za...

Več
Pokaži vse >
Poceni PVC okna na zalogi
Poceni PVC okna na zalogi

PVC okna na zalogi najdete pri podjetju PVC Markus, ki je ponudnik in monter kakovostnega... Več >

Cenovno ugodna PVC okna
Cenovno ugodna PVC okna

Cenovno ugodna PVC okna boste pri nas, v podjetju PVC Markus, dobili hitro, pri tem pa bodo... Več >

Pošlji povpraševanje