Photo booth, fotografija in grafično oblikovanje na enem mestu

Photo booth ali gospod Booth je foto stojnica, ki z duhovitimi pripomočki dopušča edinstveno zabavo na poročnem slavju. Pri načrtovanju poroke je pomembno upoštevati, da bodo svatje težko plesali celo noč. Da bi se ob manjšem upadu energije vseeno zabavali, poskrbi photo booth.

Vedno pripravljena na fotografiranje in žur – foto stojnica ponuja različna ozadja, med drugim tudi green screen. Tehnologija, ki odstrani modro ali zeleno barvo, svate umesti na izbrano ozadje. Tako se lahko v hipu znajdejo na kakšni prečudoviti prostrani plaži Maldivov ali v kateri izmed evropskih prestolnic.

Za zabavno in ustvarjalno vzdušje poskrbijo še hudomušni rekviziti v obliki prevelikih očal, različnih pokrival ter raznovrstni pripomočki na palicah. Fotografija, posneta v photo booth, je razvita v le nekaj sekundah. Na voljo so v različnih velikostih, fotografijo pa je mogoče poslati tudi na e-pošto. Photo booth je izjemna priložnost, da gostje prebijejo led s smehom in ovekovečijo ta posebni trenutek slavja.

Photo booth - zabava

Fotografija je tista, ki pripoveduje zgodbo. Najsi bo to zgodba mladoporočencev, slavljenca ali uspešnega podjetja. Naloga fotografa pa je, da s svojim znanjem, svetlobo in kompozicijo ujame drobne trenutke sreče, brezpogojne ljubezni, vzhičenja in ponosa.

Potrebujete profesionalno fotografiranje osebnih, promocijskih ali poslovnih portretov? Morda fotografijo izdelka ali fotografijo, ki bo povečala prepoznavnost vaše blagovne znamke? Je vse kar si želite le prikupna fotografija vašega najboljšega štirinožnega prijatelja? Obiščite spletno stran www.jangodec.com. Videli boste, da so portretna, produkta in korporativna fotografija ter fotografiranje domačih živali le del široke ponudbe podjetja.

Photo booth

Grafično oblikovanje, videoprodukcija in okolju prijazna izdelava vabil

Izdelava vabil je nadvse pomemben korak pri načrtovanju poroke. Vabila morajo vsebovati vse potrebne informacije za goste ter odražati formalnost dogodka. Prav tako morajo biti tudi estetsko dovršena, elegantna in edinstvena – kot vaš poročni dan. Bistvena razlika pa je, da so tovrstna vabila elektronske narave.

Izdelava vabil poleg ključnih informacij zajema še fotografije bodočih mladoporočencev, potek dogajanja in spretno oblikovan formular o udeležitvi poroke. Slednji dopušča, da gostje podajo hiter odgovor, ki ga par prejme na e-poštni naslov. Takšna vabila zagotavljajo preprosto komunikacijo ter brezskrbno organizacijo velikega dne.

Izdelava vabil

Videoprodukcija – Izdelava krajših in daljših predstavitvenih videov za poroke in podjetja

Si želite najlepše trenutke poročnega dne ovekovečiti za zmeraj? Videoprodukcija za poroke obeleži prisrčne družinske trenutke, poročni obred in šaljive utrinke s poročnega slavja.

Potrebuje vaše podjetje promocijske vsebine? Videoprodukcija za podjetja ponuja razvijanje ter ustvarjanje vsebine za kampanje, poučne vsebine in predstavitvene videe.

Grafično oblikovanje – Tiskovine, embalaže in CGP

Podjetje Medijska Produkcija Jan Godec s. p. nudi poleg grafičnega oblikovanja pri izdelavi vabil in edinstvenih pripomočkov za photo booth tudi grafično oblikovanje tiskovin, embalaže ter celostne grafične podobe podjetij.

Celostno grafično oblikovanje

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje