Ponudba
Pošlji povpraševanje

Bureau Veritas, vaš partner pri zagotavljanju skladnosti

Bureau Veritas je leta 1828 ustanovljena strokovna storitvena družba. Naš najpomembnejši cilj je nuditi odjemalcem vse storitve potrebne za doseganje, ohranjanje in dokazovanje skladnosti z zahtevami na področju kakovosti, varnosti, zdravja, okolja in družbene odgovornosti. Z razvejano mrežo 1.330 pisarn in laboratorijev ter več kot 67.000 zaposlenimi v 140 državah je Bureau Veritas v edinstvenem položaju, da zadovolji potrebe svojih 400.000 odjemalcev po vsem svetu s celovitimi tržno usmerjenimi storitvami, ki ustvarjajo visoko dodano vrednost.

Več o družbi Bureau Veritas

Naša pot je bila vseskozi usmerjena k nenehnemu razvoju in sledenju (nemalokrat pa tudi ustvarjanju) trendov na vseh področjih našega delovanja. Pred skoraj 200 leti smo bili ustanovljeni kot informacijska pisarna za posredovanje informacij o pomorstvu, ki so služile zavarovalnicam kot pomoč za lažje sklepanje premoženjskih in nezgodnih polic v pomorskem prometu. Na zaupanju, ki smo si ga pridobili takrat, smo se v vseh teh letih postopoma razširili na vse kontinente sveta in svojo dejavnost razširili na številna druga področja.

ALI VESTE, DA MORATE DELOVNO OPREMO PERIODIČNO PREGLEDOVATI?

V Sloveniji so nas vsi najbolj poznali pod imenom BVQI, pod katerim smo leta 1994 na slovenskem trgu začeli s certificiranjem sistemov vodenja. Leta 2004 se je skupini Bureau Veritas pridružila družba Inspect in leto dni kasneje družba CPV. Storitve, ki jih danes nudimo so:

  • Certificiranje sistemov vodenja na področju kakovosti, varnosti, zdravja, okolja in družbene odgovornosti v skladu z mednarodnimi, nacionalnimi in panožnimi standardi. Sem sodi tudi certificiranje ekoloških živil, ekološke kozmetike, zaščitenih kmetijskih pridelkov in živil ter integriranih kmetijskih pridelkov.
  • Na področju varnosti in zdravja pri delu izvajamo vse vrste periodičnih pregledov in preizkusov, strokovna dela na področju požarne varnosti, protieksplozijske zaščite, varovanja okolja ter usposabljanja s področja varnosti in zdravja zaposlenih.
  • Na področju industrije in gradbeništva izvajamo celovito vodenje gradbenih projektov, strokovne nadzore nad gradnjo, kontrolo kakovosti izdelave in montaže jeklenih konstrukcij, kontrolo kakovosti lesa in lesenih proizvodov... Bureau Veritas je priglašeni organ za izvajanje strokovnih nalog povezanih s pridobitvijo znaka CE in interoperabilnostjo železniškega sistema znotraj Skupnosti.
  • Na področju mednarodne trgovine so naše aktivnosti usmerjene v kontrolo kakovosti in količine blaga.
  • Posebno pozornost namenjamo izobraževanju o novih sistemskih pristopih ter orodjih za obvladovanje in izboljševanje sistemov vodenja ter usposabljanju s področja varnosti in zdravja pri delu.

Podrobnejši opis storitev Bureau Veritas

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje