Trgovina Ciciban | Trgovina s čevlji za najmlajše

Ciciban

Podjetje AFIT d.o.o. je z znamko Ciciban vodilni proizvajalec otroške obutve v Sloveniji. Začetki podjetja segajo v leto 1953, ko se je Pavel Petejan odpravil na pot samostojnega podjetnika. Pomembna prelomnica je bilo leto 1995, ko je družina Petejan kupila prostore podjetja Ciciban Miren in močno povečala svoje proizvodne zmogljivosti. Danes se trgovina Petejan Ciciban ukvarja s prodajo kvalitetnih čevljev iz naravnih materialov. Glavna blagovna znamka trgovine Ciciban se imenuje kar Ciciban in je namenjena malčkom, starim od 6 mesecev do 7 let. Trgovina s čevlji Petejan Ciciban pa poskrbi tudi za ostale. V ta namen so lansirali blagovno znamko The Next, ki je namenjena mladini in odraslim. Trgovina Ciciban vam nudi tudi pestro izbiro otroških nogavic in drugih otroških dodatkov. Ciciban trgovina - udobni čevlji za vašega malčka.

Trgovina Ciciban | Trgovina s čevlji doma in v tujini

Sedež podjetja AFIT d.o.o. se nahaja v kraju Miren pri Novi Gorici, kjer se je že v sredini 20. stoletja začela zgodba trgovine Ciciban. Danes vam je trgovina Ciciban na voljo v vseh večjih mestih po Sloveniji. Obutve blagovne znamke Ciciban pa ne prodajamo le v domačih trgovinah, vendar so vam čevlji na voljo tudi v mnogih drugih trgovinah z obutvijo po celotni Sloveniji. Trgovine Petejan Ciciban so se dobro uveljavile tudi v državah bivše Jugoslavije, kjer imamo danes postavljeno zelo močno tržno mrežo. Prav tako so trgovine Ciciban prisotne v državah EU in ZDA ter v Kanadi, Avstraliji in Rusiji. Ker poslujemo globalno, vam je trgovina s čevlji Ciciban na voljo praktično povsod.

Trgovina Ciciban | Trgovina s čevlji, ki daje prednost kvaliteti

Trgovina s čevlji Petejan Ciciban je vedno založena z visoko kvalitetnimi čevlji, ki otroku zagotavljajo udobje, varnost in naraven razvoj stopal. Proizvodnja temelji na načelu, da je kvaliteta pomembnejša od kvantitete. Le takšen pristop do dela nam omogoča, da je danes Ciciban med starši izredno priljubljen. Naša trgovina s čevlji ustrezno poskrbi za otroška stopala že v zgodnji fazi razvoja, ko je izbira obutve še posebej pomembna. Ker otroško stopalo raste zelo hitro, morajo starši preverjati velikost obutve vsaj enkrat na dva meseca. Za udobje, primerno gibljivost in zaščito mladih nogic poskrbi trgovina s čevlji - trgovina Ciciban.

Trgovina Ciciban | Ohranjamo in razvijamo slovensko znanje in tradicijo

Pavel Petejan je s proizvodnjo visoko kakovostnih otroških in ortopedskih čevljev začel že leta 1953. Še danes je glavno poslanstvo družinskega podjetja ohranitev in razvoj tradicije tega čevljarskega mojstra, ki je omogočil, da je trgovina s čevljiPetejan Ciciban danes lahko tako uspešna kot je. Skoraj vsa otroška obutev, ki vam jo nudi Ciciban trgovina, je proizvedena v Sloveniji. Mnoge izkušnje in strokoven pristop do dela nam omogočajo, da znamo ustrezno poskrbeti za zdrav in pravilen razvoj otroškega stopala.

Trgovina Ciciban - prodaja visoko kvalitetne otroške obutve po nizkih cenah.

Afit d.o.o. | Trgovina s čevlji, trgovine Ciciban, Petejan Ciciban - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje