VBS Leasing - finančni lizing rabljenih in novih osebnih vozil

VBS Leeasing

Zgodovina podjetja in njegove korenine

VBS Leasing, ki ima v svoji ponudbi tudi lizing osebnih vozil, je del večjega mednarodnega holdinga VB Leasing International Holding GbmH. VBS oziroma VBS Leasing sta leta 1996 ustanovila Volksbank, d. d., in VB Leasing International Holding GbmH. Volksbank, d. d., je leta 2011 prodal svoj delež in tako je VB Leasing International Holding GbmH postal edini lastnik družbe. Sedež družbe je v Ljubljani, poslovne enote pa so tudi v Kopru, Mariboru in Velenju.


VBS Leasing v Ljubljani, Mariboru, Kopru in Velenju

Nakup vozila na lizing je smiselna odločitev. V prid temu, da kot vašega partnerja ob odločitvi za nakup vozila na lizing izberete nas, govori med drugim tudi dejstvo, da smo zanesljiv partner, saj je del velikega holdinga, član VB Leasing International, ki je hčerinska družba Österreichische Volksbanken AG z Dunaja in VR-Leasing-a iz Frankfurta, kar pomeni, da lahko zagotovi varne in ugodne pogoje za lizing rabljenega ali novega vozila.


Ponudba vozil na lizing z ustreznim načinom financiranja

Lizing pri VBS pomeni uresničevanje vseh vaših želja na podlagi vaše konkretne situacije. Finančni lizing vozil pri VBS temelji na našem vodilu: čim hitreje in z vam prilagojenim načinom financiranja zagotoviti lizing za rabljena in nova vozila.


Za podrobnejše informacije vabljeni tudi na našo spletno stran ali v naše poslovalnice!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje