Pošlji povpraševanje

Podcast Blokada je spletno mesto, namenjeno ljubiteljem košarke in košarkarskega kluba Cedevita Olimpija. Spletno mesto smo ustanovili z namenom, da združimo ljubitelje košarke, tega prelepega športa, na enem mestu in jim za razliko od ostalih strani ponudimo kakovostno spletno vsebino na temo košarke. Ustanovitelji smo Tilc, Koudy in Žibo, prva dva sva podcasterja, medtem ko je Žibo dopisnik.

Skupna lastnost vseh treh je da smo enostavno nori na košarko, ki je naša religija in smo goreči navijači ljubljanskega kluba Cedevita Olimpija, ki v letošnjem letu blesti v Evropi in Ligi ABA. Oranžno-zeleno srce v barvah našega najljubšega kluba nam začne pospešeno utripati ob omembi košarke in upamo, da bomo navdušili tudi vas.

V kolikor ste že ljubitelj košarke in Olimpije, boste pri nas našli obilico kvalitetnih vsebin, v kolikor ste novi v košarkarskem svetu pa upamo, da boste pri nas našli prispevke, ki vas bodo prepričali o tem, da je košarka enostavno najboljša. V kolikor imate kakršnekoli komentarje, ideje in mnenja, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo prisluhnili in vpeljali nove stvari, saj si želimo da spletna stran vseskozi raste, ponuja nove vsebine in druži istomisleče ljudi oziroma ljubitelje košarke.

kk olimpija forum

Podcasti so v zadnjem času izjemno priljubljena stvar, ki deluje na podlagi zvočnega prispevka, kjer moderatorji oziroma voditelji klepetajo z različnimi gosti in obdelujejo različne teme. Podcaste lahko poslušamo kjerkoli in kadarkoli, na računalnikih in pametnih telefonih, v vrsti v čakalnici, ob vožnji z avtobusom ali doma v vašem najljubšem naslonjaču ali stolu. Tudi pri nas ni nič drugače, le da boste pri nas našli zgolj in samo košarkarske vsebine.

Smo mnenja, da je košarka najlepši šport na svetu, kaj šport, način življenja in upamo, da bomo z našimi prispevki ta šport vsaj malenkost približali tudi vam. Naše mnenje je, da si vsi navijači zaslužimo več kot samo navadne novice, zato poizkušamo ustvarjati vsebine, v katerih izjemno podrobno in predvsem brez dlake na jeziku komentiramo dogajanje v svetu košarke.

Koncentriramo se predvsem na naš lokalni, sveti klub KK Cedevita Olimpija, ki je pod okrijem Košarkarske zveze Slovenije, seveda pa ne pozabljamo na domačo košarkarsko sceno na splošno, tako da boste na vrsto prišli vsi ljubitelji košarke.

košarka slovenija

Strast in fanatizem je naš moto in vsi skupaj težimo k temu, da ustvarjamo zgolj najboljše možne košarkarske vsebine, saj ne želimo biti zgolj eni izmed ustvarjalcev v košarkarskem medijskem svetu, ampak želimo biti najboljši in se približati vsem ljubiteljem košarke v Sloveniji.

Zavedamo se, da to ne bo enostavna naloga, a smo pripravljeni na trdo fanatično delo, kot to počnejo naši najljubši košarkarji na parketu in verjamemo, da nam bo uspelo. V goste smo in še bomo povabili znane košarkarske obraze in glasove, ki nam bodo povedali marsikatero zanimivost iz zakulisja košarke, delili z nami anekdote in povedali, kakšni so občutki, ko dejansko stojiš na parketu in poslušaš navijače.

Kakšen je občutek, ko pustiš srce na igrišu za svete barve in verjamemo, da so to teme, ki bi jih navijači radi slišali.

Podcast Blokada ni zgolj samo podcast, ampak pozkušamo kar se da ažurno pisati tudi kolumne, obenem pa vodimo tudi forum blokada, kjer lahko ljubitelji košarke izmenjujejo mnenja o najnovejših dogodkih v Cedeviti Olimpiji in košarkarski sceni nasploh.

V kolumnah izražamo svoje mnenje, po večini gre to za resnično lastno mnenje in ne izraža nujno mnenja vseh ustanoviteljev, ampak ravno svoboda izražanja in dojemanja košarke je ključna stvar, ki jo želimo z našo spletno stranjo doseči.

Tudi če se ne strinjamo vedno z vsem delimo skupnjo ljubezen do košarke, ki jo želimo širiti in preneseti na kar se da široko publiko. Hvala vam za poslušanje in upamo, da vas bomo z našimi vsebinami razveseljevali še naprej in predvsem, da bo našaCedevita Olimpija še naprej rastla kot klub in dosegala še boljše rezultate.

forum blokada

Prikaži več ... Prikaži manj ...
Pokaži vse >
KK Olimpija
KK Olimpija

KK Olimpija oz. košarkarski klub Olimpija je verjetno najbolj znan slovenski košarkarski... Več >

Pošlji povpraševanje