Pošlji povpraševanje

Steklarstvo Omanovič – podjetje specializirano za delo s steklom in ALU profili

Steklarstvo Omanovič je družinsko podjetje, ustanovljeno že daljnega leta 1990. V več kot 30 letih so nabrali ogromno izkušenj in znanja s področja stekla in izdelkov iz aluminija. Redno obiskujejo steklarske, pohištvene in obrtniške sejme v Italiji in Nemčiji, zato so vedno polni novih zamisli in predlogov. Izdelke oblikujejo popolnoma po vaših željah in zamislih, a vam so vam z bogatimi izkušnjami pripravljeni tudi svetovati in vaše ideje še izboljšati. Če si želite več izvedeti o njihovih izdelkih, jih lahko najdete na Pohištvenem sejmu in na sejmu Dom v Ljubljani. Toplo vam svetujemo, da njihovo ponudbo dobro preučite, saj izdelujejo zelo kakovostne izdelke iz stekla in aluminija.

Ponudba steklarstva Omanovič je zares pestra

steklarstvo

V steklarstvu Omanovič so mojstri za vse vrste steklenih izdelkov, zato smo prepričani, da vam bodo pri vaših željah znali uspešno pomagati. Izdelujejo praktično vse – steklene predelne stene, steklena vrata in ALU vrata, steklene nadstreške, zimske vrtove, tuš kabine, steklene ograje, okna, ogledala in še in še.

Steklena vrata

Si želite ločenih prostorov, a ne želite izgubiti svetlobe? Steklena vrata so odlična izbira, saj so zelo estetska, moderna in praktična. V steklarstvu Omanovič izdelujejo tako drsna, nihajna kot klasična krilna steklena vrata. Vsa so sicer izdelana iz varnostnega kaljenega stekla debeline 8, 10 in 12 mm, izbirate pa lahko med različnimi vrstami stekla – transparentnim, satinato steklom, dimljenim steklom in različnimi ornamenti.

Če se odločite za nihajna vrata, bodo v podjetju Omanovič poskrbeli, da se bodo odpirala na čimvarnejši način. Tečaji, ki jih pri nihajnih vratih uporabljajo, omogočajo avtomatsko zapiranje vrat med pozicijo 0 – 80 °C, med 80 in 90 °C pa vrata avtomatsko ostanejo odprta. Ker so tečaji in steklo zares kakovostni, bo njihova življenjska doba vsaj 500.000 odpiranj. Tudi klasična krilna vrata so pritrjena s kakovostnimi tečaji, čeprav so le-ti malce drugačni od tistih pri nihajnih vratih. Prednost takšnih vrat je namreč, da za razliko od nihajnih in drsnih tesnijo, zato imajo ponavadi dva tečaja, kljuko in ključavnico.

Zimski vrt


steklarstvo omanovic predstavitev

Se zunaj dobro počutite, a vas pozimi hitro zebe, poleti pa vam je hitro vroče? Radi berete knjigo ali rešujete križanke na naravni svetlobi? Ali pa si želite kvalitetno preživljati čas s prijatelji in družinskimi člani? Zimski vrt je torej odlična rešitev, saj lahko v njem preživljate čas skozi celotno leto. V primeru, da boste v njem v vseh letnih časih vzgajali rastline in se v njem družili, vam svetujemo, da izberete zimski vrt s termičnimi ALU profili. Če pa bi radi v njem uživali le od zgodnje pomladi do pozne jeseni, pa je bolje, da izberete hladne ALU profile. V steklarstvu Omanovič sicer zimske vrtove izdelujejo čisto po vaših željah – kombinirate lahko fiksne stene, dvojna, trojna, nagibna in dvižna drsna vrata, zložljive stene in klasična okna ter vrata. V vsakem primeru poskrbijo za dobro izolacijo, zato streho izdelajo iz varnostnega izolativnega stekla ali pa iz izolativnega polnila. V zimskem vrtu se boste tako vedno počutili odlično, saj boste izpostavljeni naravni svetlobi, poleg tega pa vas bodo vedno obkrožale morebitne rastline in dekorativni dodatki.

Stekleni nadstreški

V steklarstvu Omanovič so specilizirani za vse vrste steklenih izdelkov, zato boste tudi s steklenim nadstreškom prav zagotovo zelo zadovoljni. Le-ti so narejeni iz kaljenega stekla, lepljenega stekla ali pa iz njune kombinacije. Stekleni nadstrešek bo točno takšen kot si ga od zmeraj želite, saj lahko izbirate med različnimi barvami Fe, INOX ali ALU konstrukcije. Zaposleni v omenjenem steklarstvu delo opravljajo z največjo stopnjo preciznosti, zato njihovi izdelki, vključno s steklenimi nadstreški, izgledajo zelo elegantno.

Steklene ograje

Si želite, da bi vaš dom izgledal čimbolj moderno? Potem vam svetujemo, da namesto klasične ograje izberete stekleno. Na balkonu ali terasi le-ta zunanjost vaše hiše spremeni v elegantni objekt, na stopnišču ali hodniku pa daje občutek večje prostornosti. V steklarstvu Omanovič izdelujejo tako zunanje kot notranje ograje, vse pa so zaradi večje varnosti toplotno obdelane. Takšen postopek namreč steklo naredi trdnejše in posledično varnejše. Tako kot pri steklenih vratih, lahko v omenjenem steklarstvu tudi steklene ograje oblikujejo čisto po vaših željah. Izbirate lahko med različnimi vzorci, ki jih v podjetju na steklo speskajo, vgravirajo ali natisnejo. Vaš dom bo tako  izgledal precej moderneje, kot če bi izbrali klasično ograjo iz lesa ali katerega drugega materiala.

ALU vrata

V steklarstvu Omanovič pa ne izdelujejo le steklenih vrat, temveč tudi aluminijasta vrata. Zunanja vrata sestavljajo visoko energetski ALU profili s prinjenim toplotnim mostom, notranja pa hladni ALU profili. Oboja lahko popolnoma prilagodite svojim željam, saj lahko izbirate med barvami na RAL lestvici. Za večjo svetlobno prepustnost vam svetujemo, da izberete ALU vrata, ki so zastekljena v celoti, za večjo zasebnost pa takšna, ki so zastekljena delno ali pa so polna.

steklarstvo ljubljana

V steklarstvu Omanovič pa ne izdelujejo le zgoraj naštetih izdelkov, temveč tudi veliko ostalih (vetrolove, steklene vitrine, steklene mize,...). Prepričani smo, da bodo v podjetju prisluhnili vsem vašim željam ter izdelali kakovostne steklene in aluminijaste izdelke, ki vam bodo služili še vrsto let.


Prikaži več ... Prikaži manj ...

Foto

Pošlji povpraševanje