Kakovostni izdelki iz stekla in aluminija narejeni po meri

Steklarstvo in alu konstrukcije Omanovič smo uspešno podjetje s tradicijo, saj se že od leta 1990 kot družinsko podjetje ukvarjamo z izdelovanjem različnih izdelkov iz stekla in aluminija. V zadnjem času so vse bolj priljubljeni zimski vrtovi, bodisi kot del stanovanja ali hiše, odvisno od tega kje živite. Tudi te boste našli v naši ponudbi, izdelali vam jih bomo po meri.

Verjamemo, da vam bo zimski vrt prinesel kakovosten dodaten prostor, ki ga boste lahko namenili za bivanje, oziroma novo otroško sobo, ali zgolj za prostor, kjer se boste podružili s prijatelji in se brezskrbno zabavali, čemur je dom tudi namenjen.

Zimski vrtovi za terase in balkone

Poleg zimskih vrtov vam nudimo tudi ostale izdelke iz stekla in aluminija in verjamemo, da bo lahko vsakdo našel nekaj primernega zase, ne glede na to kaj išče, seveda pa je pomembno, da se pred nakupom dobro odločite, kaj potrebujete, kakšne so vaše zahteve, kolikšne so mere in ostale stvari, ki bodo pri montaži izjemno pomembne.

Le kakovostna montaža in vzdrževanje stekla je ključno, da je na trgu ponujen material kakovosten in strankam na voljo po ugodni ceni,  saj verjamemo, da se bodo zadovoljne stranke vrnile, saj bodo prepoznale trdo delo in izdelke po meri.

Steklarstvo Omanovič

V podjetju vam nudimo različne izdelke in storitve:

 • steklena drsna in krilna vrata
 • vrata za savne
 • steklene stene
 • steklene nadstreške in zimske vrtove
 • steklene ograje
 • steklene obloge in tuš kabine
 • zasteklitev terase ali balkona
 • pohodna stekla
 • aluminijasta vrata, harmonika vrata
 • okna, vetrolove
 • brušenje stekla, peskanje...

Moderna steklena vrata

V podjetju Omanovič zagotavljamo indvidualen pristop in izkušnje

V steklarstvu Omanovič se veliko ukvarjamo z izdelki iz stekla, saj se zavedamo, da je to material sedanjosti in prihodnosti, saj ima številne prednosti, ki navdušujejo naše stranke.

Steklo je odličen material za gradnjo zimskih vrtov ali vrat, panoramskih sten, saj prepušča naravno svetlobo in je izjemno dober izolator, tako da lahko vseskozi opazujete okolico iz varnega in toplega zavetja doma, obenem pa imate občutek povezanosti z naravo. Steklo je material, ki vizualno poveča prostor, zato je odličen material za notranja vrata, saj boste iz majhnih prostorov dobili vizualno velike prostore.

Steklene stene

Pri dobavi stekla in izdelavi sodelujemo z nemškimi in italijanskimi partnerji, vsi izdelki so narejeni po meri in vaših željah, z lastno proizvodnjo pa strankam zagotovimo kakovostno opravljene storitve. Skrbimo za znanje in sledimo trendom, tako da boste pri nas našli le najbolj kakovostno in v skladu s trenutnim trendom.

V kolikor imate glede naših izdelkov in dela kakrpnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo prisluhnili, saj se vsaki stranki posvetimo individualno in se zavedamo pomembnosti le-tega, lahko pa si najprej ogledate našo spletno ponudbo in vidite, kaj vse nudimo.

Steklene ograje

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Foto

Izdelki

Pokaži vse >
Steklena drsna vrata
Steklena drsna vrata

Steklena drsna vrata lahko predstavljajo izredno učinkovito rešitev pri načinu organizacije stanovanja...

Več
Zimski vrtovi
Zimski vrtovi

Zimski vrtovi predstavljajo odličen prostor za sprostitev v vsakem letnem času in vsakem vremenu....

Več

Storitve

Pokaži vse >
Zimski vrt po meri
Zimski vrt po meri

Zimski vrt je postal zelo priljubljen pri prebivalcih hiš, čeprav ti tudi v blokovskih naseljih ne...

Več

Pošlji povpraševanje