Pošlji povpraševanje

Kakovostni izdelki iz stekla in aluminija narejeni po meri

Steklarstvo in alu konstrukcije Omanovič so izjemno uspešno podjetje s tradicijo, ki se že od leta 1990 kot družinsko podjetje ukvarja z izdelovanjem različnih izdelkov iz stekla in aluminija, kot so naprimer v zadnjem času vse bolj priljubljeni zimski vrti, bodisi kot del stanovanja ali hiše, odvisno od tega kje živite.

Verjamemo, da vam bo zimski vrt prinesel kakovosten dodaten prostor, ki ga boste lahko namenili za bivanje oziroma novo otroško sobo ali zgolj za prostor, kjer se boste podružili s prijatelji in se brezskrbno zabavali, čemur je dom tudi namenjen.

Poleg zimskih vrtov vam nudimo tudi ostale izdelke iz stekla in aluminija in verjamemo, da bo lahko vsakdo našel primeren izdelek zase, ne glede na to kaj išče, seveda pa je pomembno, da se red nakupom drobo odločite, kaj potrebujete, kakšne so vaše zahteve, kolikšne so mere in ostale stvari, ki bodo pri montaži izjemno pomembne. le kakovostna montaža in vzdrževanje stekla je ključno, da je na trgu ponujen material kakovosten in strankam na voljo po ugodni ceni,  saj verjamemo, da se bodo zadovoljne stranke vrnile, saj bodo prepoznale trdo delo in izdelke po meri.

steklarstvo omanovic predstavitev

V podjetju Omanovič zagotavljamo indvidualen pristop in izkušnje

V podjetju Omanovič se veliko ukvarjamo z izdelki iz stekla, saj se zavedamo, da je to material sedanjosti in prihodnosti, saj ima številne prednosti, ki navdušujejo naše stranke.

Steklo je odličen material za gradnjo zimskih vrtov ali vrat, panoramskih sten, saj prepušča naravno svetlobo in je izjemno dober isolator, tako da lahko vseskozi opazujete okolico iz varnega in toplega zavetja doma, obenem pa imate občutek povezanosti z naravo. Steklo je material, ki vizualno poveča prostor, zato je odličen material za notranja vrata, saj boste iz majhnih prostorov dobili vizualno velike prostore.

Pri dobavi stekla in izdelavi sodelujemo z nemškimi in italijanskimi partnerji, vsi izdelki so narejeni po meri in vaših željah, z lastno proizvodnjo pa strankam zagotovimo kakovostno opravljene storitve. Skrbimo za znanje in sledimo trendom, tako da boste pri nas našli le najbolj kakovostno in v skladu s trenutnim trendom.

steklarstvoV kolikor imate glede naših izdelkov in dela kakrpnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo prisluhnili, saj se vsaki stranki posvetimo individualno in se zavedamo pomembnosti le-tega, lahko pa si najprej ogledate našo spletno ponudbo in vidite, kaj vse nudimo.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Foto

Pošlji povpraševanje