Kozmetični salon v Ljubljani - BM kozmetični studio


BM kozmetični salon v Ljubljani spada med najbolj obiskane in priznane na svojem področju. Razlog za priljubljenost našega kozmetičnega salona v Ljubljani gre iskati v raznovrstnih negah obraza, ki jih nudimo, ter dostopnih cenah. Nudimo vam različne negovalne tretmaje, anti-age nego obraza in telesa (fotopomlajevanje, radiofrekvenco,..), trajno odstranjevanje dlak, tretmaje za oblikovanje telesa ter permanentni make up. Med najbolj priljubljene storitve v našem kozmetičnem salonu v Ljubljani sodijo različne nege obraza, ki kožo nahranijo, obnovijo in ji povrnejo zdrav videz. Ponudba nege obraza obsega pregled in posvet, nego obraza in dekolteja z dermatološko kozmetiko Murad (za katero smo uradni zastopniki), kriopiling obraza in dekolteja, masažo obraza in dekolteja, oblikovanje obrvi po metodi »Anastasia Beverly Hills«, nego obrvi in trepalnic ter ličenje (dnevni in večerni make up).

Obiščite našo stran za več informacij.


Kozmetični salon v LjubljaniPermanentni make up v BM kozmetičnem salonu v Ljubljani

Permanentni make up postaja čedalje bolj priljubljen, saj nam prihrani dragocene minute pri jutranji rutini. V sklopu permanentnega make upa opravljamo obrobljanje oči ter polnjenje ustnic in obrvi. Pri postopku vnašamo rastlinska barvila v zgornjo plast kože. Učinek traja približno tri leta, zatem pa se je priporočljivo odločiti za obnovo permanentnega make upa. Storitev izvajajo izkušene in natančne kozmetičarke, ki vam bodo izdelale čudovit make up, povsem po vaši želji. Če si ne želite trajnega make upa, lahko za vas seveda opravimo tudi običajno dnevno ali večerno ličenje.


Vljudno vabljeni v naš kozmetični salon v Ljubljani, kjer bodo strokovno usposobljene kozmetičarke poskrbele za vašo sprostitev, razvajanje in seveda prijeten videz. Vse storitve, ki jih izvajamo v BM kozmetičnem salonu v Ljubljani so cenovno dostopne in kvalitetno izvedene, zato se boste zagotovo radi vračali k nam. Obiščite nas na Dunajski cesti 63 in si privoščite nepozabno razvajanje v prijetnem ambientu. Vse podrobnejše informacije najdete na naši spletni strani.

BM kozmetični studio | Kozmetični salon v Ljubljani, ki razvaja svoje stranke

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje