Husqvarna vrtne kosilnice za čudovito urejen vrt - akcija prinaša nižje cene

Husqvarna kosilnice predstavljajo odlično rešitev za vse, ki si na vašem vrtu želite lično pokošeno travo. Ker je danes na voljo več tipov kosilnic, je pri izbiri ustrezne dobro upoštevati velikost travne površine in metodo košnje. Večja ko je trata, večja naj bo tudi širina reza kosilnice.

Husqvarna kosilnicePoleg nitnih kosilnic ali nitnih nahrbtnih kos ter rotacijskih, vretenastih, traktorskih in grebenastih kosilnic so na voljo tudi robotske Husqvarna kosilnice, ki bodo delo opravile kar namesto vas. Nitne Husqvarna kosilnice so medtem idealne za košenje bolj strmega terena, kotov ali območij okrog dreves, ki jih večje kosilnice ne dosežejo. Slabše pa se takšne kosilnice obnesejo pri košnji večjih ravnih površin, saj je višina trave po košnji z njo neenakomerna.

Za srednje velike vrtove so izjemno uporabne rotacijske Husqvarna kosilnice, ki imajo spodaj nameščeno vrteče se rezilo. Podobno velja tudi za vretenaste kosilnice. Pri večjih površinah je najbolj smiselna uporaba grebenastih ali traktorskih kosilnic, samohodne kosilnice pa pridejo prav pri košenju strmega terena, saj olajšajo potiskanje naprave pred seboj.

Husqvarna kosilnice se med seboj ločijo tudi glede na način napajanja: na voljo so električne, akumulatorske in bencinske vrtne kosilnice. Akcija posebnih popustov podjetja Žak d.o.o. vključuje tako Husqvarna kosilnice kot motorne žage Husqvarna. Prav tako za vrtne kosilnice velja akcija ob vsakem nakupu z gotovino.

Motorne žage Husqvarna - široka paleta žag za različne namene

Husqvarna pa poleg vrtnih kosilnic in ostalih proizvodov za košnjo ponuja tudi motorne žage, namenjene tako domači kot profesionalni rabi. Motorne žage Husqvarna se lahko pohvalijo s tem, da so iz leta v leto zmogljivejše. Ker so opremljene z nekaterimi najbolj izpopolnjenimi rešitvami, to možno olajša in poenostavlja tudi servis za Husqvarna motorne žage.

Motorne žage HusqvarnaV široki paleti motornih žag boste našli tako velike kot majhne verižne žage za domačo in profesionalno rabo. Motorne žage Husqvarna za domačo rabo so kompaktne in zmogljive ter primerne tudi za začetnike. Vsestranske žage, ki so po videzu precej podobne profesionalnim, so namenjene redni in enostavnejši rabi, veljajo pa za izjemno učinkovite in zmogljive naprave. Namenjene so uporabnikom, ki zahtevajo le najboljše.

Husqvarna se lahko pohvali tudi s široko paleto ostalega orodja, med katerimi boste našli tudi bencinski pihalnik za listje. Ta vam omogoča mnogo več, kot samo spihovanje listja. Z njim lahko odstranite tudi odrezano živo mejo, pokošeno travo in celo smeti.

Ob nakupu vrtne kosilnice se lahko dogovorimo tudi za brezobrestno obročno odplačevanje. Ta akcija velja pri nakupu izdelkov višje vrednosti.

Vabljeni na našo spletno stran, kjer si lahko ogledate še našo preostalo ponudbo. Na voljo so tudi vrtne kosilnice Viking. Ne pozabite, akcija vam lahko zagotovi lep prihranek.

Vabljeni!


Žak d.o.o. | Husqvarna kosilnice, motorne žage in kose in druga orodja po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje