Ergoles | Izdelava stolov in prodaja stolov Ergoles ter po-prodajne storitve

Ergoles d.o.o.


Izdelava stolov Ergoles po naročilu in v skladu z vašimi željami

Izdelava stolov pri našem podjetju Ergoles poteka po naročilu strank. Glede izdelave stolov, tapeciranja stolov in izbire prevlek za stole se vam prilagajamo v okviru naših zmožnosti. Pri izbiri ergonomskih stolov in ergonomskih pisarniških stolov vam prijazno in strokovno svetujemo. Ko izbirate prevleke za stole vam nudimo raznovrstno blago in izvedbe za prevleke za stole. Smo tudi zastopnik za prodajo stolov različnih blagovnih znamk kot so:

  • Parri Design (Italija),
  • Pedrali (Italija),
  • Okamura (Japonska),
  • in druge.

Ponujamo tudi hitro izdelavo stolov in posledično hitre dobavne roke. Za izdelavo stolov po naročilu cca. 14-21 delovnih dni, modeli, ki so na zalogi pa so za prodajo stolov in prevzem stolov na voljo nemudoma.

Izdelava stolov - prevleke za stole in tapeciranje stolov

Izdelava stolov vključuje tudi prevleke za stole in tapeciranje stolov. Prevleke za stole lahko izbirate med različnimi blagovnimi oz. materialnimi možnostmi.

  • usnjene prevleke za stole,
  • Renna prevleke za stole,
  • prevleke za stole iz microfibre,
  • prevleke za stole iz raznolikih mrež, itd.

Nudimo tudi kvalitetne storitve po prodaji stolov kot npr. popravilo stolov, preoblačenje oz. tapeciranje stolov, rezervni deli za pisarniške stole, itd. Tapeciranje stolov nudimo za naše stole in stole znamk, ki jih zastopamo. Vsako popravilo stolov opravljamo v naših proizvodnih prostorih.

Popravilo stolov in ostale storitve po prodaji stolov

Popravilo stolov spada med naše storitve po prodaji stolov. Kar pomeni, da se naše delo ne zaključi takoj po prodaji stolov. Poleg izdelave stolov (prevleke za stole in tapeciranje stolov) in prodaje stolov vam zagotavljamo tudi popravilo stolov. Popravilo stolov opravljamo v naših proizvodnih prostorih (razen o drugačni izraženi želji stranke za lokacijo izvajanja popravila stolov). Popravilo stolov vključuje kvaliteten servis vseh stolov, foteljev in druge pisarniške opreme. Popravilo stolov tako obsega zamenjavo koles, podnožja, dvižnikov, mehanizmov ali drugih poškodovanih delov stolov. Nudimo pa tudi ponovno tapeciranje stolov oz. preoblačenje naših izdelkov in izdelkov znamk, ki jih zastopamo.

Obratovalni čas - prodaja stolov in razstavni salon:

Tbilisijska 57

1000 Ljubljana

Pon - Čet:8:00 - 18:00

Pet: 8:00 - 16:00

Obratovalni čas - popravilo stolov:

Koprska ulica 72

1000 Ljubljana

Pon - Pet : 8:00 - 16:00

Ergoles d.o.o. | Popravilo stolov, izdelava stolov, prodaja stolov, prevleke za stole.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje