Pošlji povpraševanje

Keramične pečnice za moderen videz vaše peči

Peči keramika d.o.o.

Keramične pečnice so pečnice, ki bodo poskrbele, da bodo vaše keramične peči lepega in modernega videza. Proizvodnja pečnic ni enostavna, vendar se naši mojstri zelo potrudijo in se vam prilagodijo. Pomemben proces pri ureditvi vašega bivalnega prostora, je prav načrtovanje in oblikovanje vaše peči. Keramika pa bo tista, ki bo vaši, bodisi so to lončene peči ali kmečke (krušne) peči, dala moderen videz.


Proizvodnja pečnic, kvalitetne pečnice ter že stoletna tradicija izdelave

Keramične pečnice nastajajo s pomočjo izkušenih pečarskih mojstrov, ki upoštevajo stoletno tradicijo. Proizvodnja pečnic namreč poteka z uporabo in okolju neškodljivih naravnih materialov, obdelanih na sodobni strojni opremi. Proizvodnja pečnic je v veliki meri prilagojena kupcu, kar pomeni, da je vsaka pečnica unikatna in izdelana po željah kupca. Keramične pečnice različnih modelov vam ponujamo v podjetju Peči keramika Novo mesto.


Peči keramika Novo mesto - izberite svoje pečnice

Salon Peči keramika Novo mesto, ponuja pester izbor pečnic. V redni proizvodnji so prisotne keramične pečnice raznih dimenzij, in so v različnih barvah ter oblikah. Proizvodnja pečnic je pod okriljem izkušenosti in natančnosti. Naši mojstri se vam lahko prilagodijo in izdelajo tudi tiste pečnice, ki so izven naše ponudbe.


Peči keramika Novo mesto | Kramične pečnice in izdelava pečnic, povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje