Orodje za avtomehanike visoke kakovosti

Stahlwille proizvaja visoko kvalitetno ročno orodje za avtomehanike, namenjeno industriji, avtomehaničnim delavnicam ter letalski industriji. Preko raznovrstne ponudbe orodja za mehanike (ključi, kasete za orodje, vozički, nasadni ključi, pnevmatsko orodje, moment ključi, izvijači, klešče, kladiva ...) se izraža kvaliteta, uporabnost in dolga življenjska doba orodja za avtomehanike, kar je sinonim za orodje Stahlwille. Znamka EROGLU je garancija za kvaliteto. Visoka tehnologija, trajnost in dovršenost so značilnosti orodja za avtomehanično delavnico, ki ga proizvajajo. Nudijo avtomehanično orodje, kot so vpenjala, stročnice, glave za vrezovanje navojev, strojne primeže, vlečne vijake, VDI držala, vozičke za orodje (akcija na naši spletni strani) ... Ponudbo vseh orodij za avtomehanike različnih znamk lahko preverite na naši spletni strani.

V PONUDBI TUDI ODSESOVALNI SISTEMI

Različne znamke orodja za mehanike

Podjetje AŠER, d.o.o. je trgovsko podjetje z orodjem za mehanike, prisotno od leta 1994. Začeli smo s prodajo industrijske opreme, temu pa smo dodali še orodje za avtomehanike. Našim kupcem nudimo celovite rešitve pri opremi delavnic osebnih, tovornih in gospodarskih vozil z orodjem za avtomehanično delavnico. Omenjeno dopolnjujemo s programi orodij za avtomehanike in naprav za industrijo. Vodilo podjetja je ponuditi kupcu avtomehanično orodje in opremo, s katero dolgoročno ustvarja večjo vrednost njegove storitve oz. proizvoda. Podjetje nudi kupcem rešitve na področju avtomehanične in industrijske opreme. 

Orodje za avtomehanične delavnice Stahlwille

Orodje za avtomehanike Bacho

Nepogrešljivo orodje za delavnico 

Potrebujete voziček za orodje za vašo delavnico? Ponudbo orodja za avtomehanike vseh znamk si lahko ogledate na naši spletni strani. Razpon delovanja orodja za avtomehanike Paoli je zelo širok; od uporabe specialnega orodja za avtomehanike v mehaničnih in vulkanizerskih delavnicah do uporabe v industriji ter v avtomotošportu, kjer jih uporabljajo vodilne skupine v Formuli 1, GT, DTM, ... Vse te reference pričajo o kakovosti naših izdelkov.

VEČ O INDUSTRIJSKIH DVIGALIH ZA AVTOMEHANIČNE DELAVNICE >>>

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje