Pošlji povpraševanje

B-F lesene stopnice in izdelava lesenih stopnišč

B-F stopnice

B-F stopnice | Izdelava lesenih stopnic | Lesene stopnice tudi na betonski konstrukciji ali kovinski konstrukciji

Lesene stopnice in lesena stopnišča B-F. Izdelava lesenih stopnišč na beton ali izdelava lesenih stopnic na betonske konstrukcije. Od prve lesene stopnice pa vse do današnjih dni je izdelava stopnic obdržala enak smisel - stopnice pomenijo lažje premagovanje višinskih razlik, so pa stopnice gotovo več kot to. Kljub temu, pa so ljudje skozi stoletja oblikovali svoj čut za estetiko in iz nečesa povsem praktičnega kot so na primer lesena stopnišča, oblikovali čudovite umetnine, ki ne služijo le za prehod v višje nadstropje, temveč so lesene stopnice velikokrat tudi kot čudovit okras in ponos številnih domov.

V podjetju B-F stopnice je izdelava lesenih stopnic dejavnost, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah in zadovoljstvu številnih strank. V podjetju B-F stopnice so želje stranke na prvem mestu; na osnovi povpraševanja boste prejeli ponudbo za izdelavo lesenih stopnic ter idejni osnutek za lesene stopnice, ki se nato še prilagodi vašim zahtevam. Tako bodo z vašimi idejami in našim znanjem ter izkušnjami B-F stopnice ponosno krasile tudi vaš dom.

V kolikor vam je ponudba za izdelavo lesenih stopnic všeč, sledi natančen ogled prostora in meritve stopnišča. Na osnovi natančnejših meritev stopnišča se izvede računalniški izris končnega načrta in izdelava stopnic se lahko prične.

Izdelava stopnic v povprečju traja do 60 dni, garancija za vrhunske B-F lesene stopnice pa traja kar 10 let. Lesene stopnice B-F in 10 let boste brez skrbi.

Izbirate lahko med številnimi oblikami in vrstami lesenih stopnišč, bodisi enostavne in ravne stopnice, bodisi razkošnejše stopnice, kot naprimer spiralne lesene stopnice, polkrožna lesena stopnišča, stopnišča na beton... Odločite se lahko za B-F stopnice s popolno leseno konstrukcijo ali priljubljene kombinacije kot so lesene stopnice na betonski oz. stopnice na kovinski konstrukciji.

Lesena stopnišča in izdelava lesenih stopnic | Lesene stopnice in vrste lesa

Načrtovanje in izdelava lesenih stopnic sta zelo pomembna, ko se odločate za vrsto lesa, iz katerega bodo vaše lesene stopnice narejene. Mehke vrste lesa, kot so jelka in smreka, so veliko bolj občutljive, zato jih vselej uporabite le za notranja lesena stopnišča, ki ne bodo preobremenjena. Mehke vrste lesa vse pogosteje zamenjujejo s trdim lesom, kot so hrast in bukev, saj je le-ta veliko bolj trpežen in ne zahteva posebne nege in pazljivosti pri vzdrževanju. Izdelava lesenih stopnic je sicer možna v različnih oblikah, od polkrožnih do ravnih in s številnimi vrstami lesa, odvisno od zahtev in želja strank. Praviloma je tudi cena odvisna od zahtevnosti oblike stopnišča in uporabljenih materialov.

Lesene stopnice na betonski konstrukciji

V primeru da vam klasična lesena stopnišča niso všeč ali imate v svojem domu že betonske stopnice, se vam lesu še vedno ni treba odpovedati. Lesene stopnice na beton ali na betonski konstrukciji so vse bolj priljubljena različica, ki osvaja številne domove in poslovne prostore. Enostavne betonske stopnice lahko okrasite z lesom le na vrhnjem delu ali kar celotne stopnice obložite v les. V slednjem primeru bodo lesene stopnice na betonski konstrukciji prevzele videz popolnih lesenih stopnic, ki bodo očarale vsakega obiskovalca vašega doma.

B-F stopnice | Lesene stopnice in izdelava lesenih polkrožnih stopnic, lesena stopnišča na beton - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje