Ponudba


Podjetniški digitalni spletni inkubator za start up podjetja Avalgon


Start up je novoustanovljeno malo podjetje z inovativno poslovno idejo ali produktom in natančno oblikovano, največkrat kratkoročno zastavljeno, strategijo uspeha. Start up podjetje poskuša z novimi, specifičnimi poslovnimi modeli podreti na povsem novo tržišče. Podjetje se opira na razvoj, prvi del katerega je raziskava trga, na katerem se želi uveljaviti. Šele na podlagi raziskave lahko start up dalje razvija poslovne zasnove in ideje, za katere mora najti še ustrezen, inovativen poslovni model.

Investiranje v start upe se je skozi leta izjemno spremenilo. Investitorji danes v start up podjetja vlagajo finančna sredstva v več fazah ali preko spletnega investiranja. Spletno investiranje je vse bolj uveljavljeno in priljubljeno, ker so vložena finančna sredstva lažje dosegljiva podjetjem, sam proces vlaganja pa ni več zamuden in težaven.

Digitalni inkubator za podjetja

Podjetniški digitalni inkubator lahko prepreči napake start upov

Start up podjetja so največkrat ustanovljena z namenom spremeniti ali olajšati življenje ljudem. Gre za skupino motiviranih, enako mislečih ljudi, ki verjamejo v svojo poslovno idejo ali produkt. Toda ne glede na to, kako inovativna je ideja ali produkt, se pojavljajo težave, ki jih je treba hitro odpraviti, da lahko nadaljujemo podjetniško pot.

Verjetno se sprašujete, kaj so najpogostejše napake start upov? To so:


• Hitro prenehanje

Ob ustanovitvi start upa se moramo zavedati, da uspeh ne pride čez noč. Podjetništvo je tako težko ravno zato, ker potrebuje uravnani meri optimizma in realizma. Pomembno je, da se zavedamo, da bo potrebno veliko trdega dela, veliko vloženega časa in malček sreče, preden podjetje zaživi. Zato nikar ne obupajmo prehitro!


• Nerazvita ali neprilagojena poslovna ideja

Reševanje zapletaVečina poslovnih idej start up podjetji je zasnovana, da nam poenostavi življenje na takšen ali drugačen način. Ideje ali produkti največkrat rešujejo težave, ki se pojavijo v vsakdanjem življenju.

Ker smo si ljudje različni, je tudi naše reševanje težav precej različno, zato ni nujno, da bo vsakomur koristila enaka rešitev.

Pomembno je, da inovativne ideje, produkte start up podjetje temeljito razišče, dodatno razvije in po potrebi prilagoditi.


• Pomanjkanje izkušenj in podjetniškega znanja

Nekdaj so bile dobre poslovne odločitve največkrat posledica izkušenj. Danes start up podjetja uporabijo storitve podjetniških inkubatorjev, ki jim pomagajo pri učinkovitem in uspešnem razvoju podjetja. Podjetniški inkubatorji predstavljajo uspešen, usposobljen podporni sistem, s katerim si start up-i povečajo možnosti za uspeh.


• Nepravilno razpolaganje s financami

Pravilno razpolaganje s financami je ključnega pomena za start upe, saj je od tega odvisna prihodnost podjetja. Pravilno vlaganje denarja v posamezne dele, ki to potrebujejo, poveča zmogljivost in pomaga pri hitrejšem, učinkovitejšem in uspešnejšem razvoju podjetja.

Podjetniški inkubator


Kaj nudijo podjetniški spletni digitalni inkubatorji?

Zaradi takšnih napak je bil ustanovljen spletni inkubator Avalgon, ki mladim start upom pomaga pri zagonu in pospešitvi rasti podjetja. Inkubator je namenjen vsem start up podjetjem z inovativnimi idejami, produkti, ki jim primanjkuje znanj in izkušenj. Cilj spletnega inkubatorja je razvoj gospodarstva s pospeševanjem uspešnosti podjetji. Podjetniški inkubatorji, kot je digitalni inkubator, predstavljajo neprecenljiv del gospodarstva, saj mladim start upom nudijo različna izobraževanja, seminarje, pomoč pri ocenjevanju in izbor primernih projektov, razvijanje idej, podporo pri inovacijah, digitalno trženje, povezovanje z zunanjimi strokovnimi mentorji in pripravo podjetja na trg. Zagotavljajo tudi vso preostalo podporo, kot so svetovanje, vodenje pri razvoju poslovanja ter povezovanje s potencialnimi investitorji in pridobivanje finančnih sredstev.


STE STARTUP PODJETJE IN VAS ZANIMA VEČ?

PREBERITE VEČ O SPLETNEM STARTUP INKUBATORJU AVALGONAvalgon - Prvi spletni zagonski inkubator na svetu

Avalgon je prvi digitalni podjetniški inkubator, ki podpira tehnološke start upe z vsega sveta! Spletni inkubator, ustanovljen leta 2020, start up podjetjem omogoča večjo učinkovitost in mobilnost ter enake možnosti ne glede na to, od kod prihajajo. Celotni proces podjetja Avalgon in spletnega inkubatorja je 100 % digitalno obravnavan, od postopka prijave, trženjske podpore in prizadevanj za zbiranje finančnih sredstev.

Najprej start upe skenira sistem, ki je osnovan na umetni inteligenci. O modelih in možnostih se nato s start up podjetji posvetujejo strokovnjaki. Izbrani start upi se udeležijo eno letnega programa posebej zasnovanega za nadgraditev poslovanja.

Vsak start up dobi od podjetja Avalgon 400.000 ameriških dolarjev, ki se investirajo v povečanje uspešnosti in trajnostni razvoj, dokler ni start up podjetje pripravljeno na zunanje zbiranje sredstev. Strokovnjaki spletnega inkubatorja Avalgona start upom pomagajo pri zasnovanju in izvedbi zbiranja kapitala, ki zajema najmodernejše in najboljše svetovne prakse, kamor se uvrščajo industrijski dogodki, mednarodne razstave, izdaja digitalnih delnic itd. Posebna zasnova podjetniškega digitalnega inkubatorja Avalgon omogoča start up podjetjem celovito podporo izjemnih strokovnjakov iz najrazličnejših področij iz vsega sveta.

Pomoč startup podjetjem


Start up podjetje prejme celostno pomoč in podporo ključnih področji poslovnega razvoja, kot so:

• Pregled vloge (Švica)
• Tehnični razvoj (Ukrajina)
• Pravna in zakonodajna podpora (Švica)
• Podpora za odnose z javnostjo in digitalno trženje (Združeno kraljestvo)
• Ustvarjanje in lansiranje ponudbe varnostnih žetonov (Švica)

Digitalni inkubator Avalgon omogoča aktivno sodelovanje institucionalnih in zasebnih vlagateljev v izbrana start up podjetja. Vsa zbrana sredstva se enakomerno porazdelijo med start up podjetja, na način, ki poveča uspešnost. To pomeni, da se sredstva porazdeljo v oddelke, ki potrebujejo več pozornosti in izboljšanje. Digitalni inkubator Avalgon poveže vlagatelje iz celega sveta s start upi iz inkubatorja, kjer lahko slednji predstavijo svoje načrte, ideje, vlagatelji pa se lahko varno ter zanesljivo odločijo o potencialni naložbi.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje